sve u redu

OLIVERA JEVTIĆ ZA KURIR O NAPADU U SOFIJI: Neću ga tužiti, HRIŠĆANSKI JE PRAŠTATI, ali hoću da ga pitam ZAŠTO JE TO URADIO! VIDEO

Ostali sportovi -

Besomučan napad na našu legendarnu atletičarku Oliveru Jevtić tokom maratona u Sofiji zaprepastio je svet.

Identifikovan je napadač, Bugarin Bojan Vačev, a najvažnije u celoj priči je da je naša atletičarka dobro, što nam je i sama potvrdila.

- Dobro sam sada. Bilo mi je muka usput u povratku, pa sam odmah otišla kod lekara. Snimila sam glavu, nije bilo potresa mozga. Spavala samo lepo, ako izuzmemo kuk koji je ugruvan, pa me ta strana boli. Malo teže hodam, ali, nema pogoršanja, tako da nije ništa zabrinjavajuće - priča nam Olivera, pa dodaje:

- Meni je žao zbog organizatora, prijatelji smo godinama, ja sam se u Sofiji uvek osećala kao kod kuće. Tamo sam uvek dobrodošla. Ne znam što sam baš ja nekome zasmetala, htela bih da vidim šta je motiv. Meni se čini da taj čovek ima neki problem.

Naša slavna atletičarka nam otkriva i da ne pomišlja da tuži napadača jer se to kosi sa njenim životnim principima.

foto: Printsrkin

- Svašta sam prošla, pa ću proći i ovo. Važno je da je glava na mestu. Neću ga tužiti, hrišćanski je praštati. Volela bih samo da ga pitam zašto je to uradio - zaključila je Olivera.

Kurir sport / G.F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track