SET NOVIH FOTKI PODIGAO VELIKU PRAŠINU Lindzi Von pokazala pozadinu u velikom planu, pa poručila: Da, i na mojoj gu*i ima CELULITA
Foto: Instagram

BIVŠA SKIJAŠICA POKAZALA SVE

SET NOVIH FOTKI PODIGAO VELIKU PRAŠINU Lindzi Von pokazala pozadinu u velikom planu, pa poručila: Da, i na mojoj gu*i ima CELULITA

Ostali sportovi -

Bivša skijašica Lindzi Von isprovocirana komentaima da je debela, fotkala je svoju gu*u u velikom planu i pokazala da i ona ima celulit o kojem svi pričaju.

Postavila je set fotografija na kojima je njena pozadina u prvom planu, te se nesavršenosti jasno vide.

"U poslednje vreme objavila sam nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a to je nešto što je puno strašnije nego što se čini na prvu. Bez obzira na to što sam sportistkinja, dobijam ružne komentare na izgled svog tela, koji me ponekad bole", iskrena je bila bivša skijašica, pa je u istom tonu i nastavila:

"Ja sam, takođe, normalna osoba i nekad se opustim, poraste mi stomak i na mojoj gu**ci može da se vidi celulit. Ipak, uvek se setim kako mi je telo pomoglo da ostvarim neverovatne stvari", napisala je ona pa nastavila:

"Ponosna sam na to koliko sam jaka i srećna sa samom sobom. Mogu da vam obećam da nikad neću da fotošopiram svoje telo, a ponosna sam i što nikad nisam imala ni jednu plastičnu operaciju. Nema botoksa, filera, ni mini operacija. Bukvalno ništa. Ja sam 100 odsto prirodna i 100 odsto Lindzi. Zato šaljem poruku svima koji se ne osjećaju dobro zbog svog izgleda - ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sebe bez obzira na to što hejteri govore. Posebno hvala svima koji su me podržavali", napisala je Lindzi Von.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja