NAJLEPŠE LICE RUSIJE U STRAHU OD HABIBA Olimpijska šampionka o MMA borcu: Živi u skladu sa pravilima svojstvenim njegovoj kulturi!
Foto: Pritnscreen/Instagram

LEPOTICA PODRŽALA KOLEGE

NAJLEPŠE LICE RUSIJE U STRAHU OD HABIBA Olimpijska šampionka o MMA borcu: Živi u skladu sa pravilima svojstvenim njegovoj kulturi!

Ostali sportovi -

Ruska sportistkinja Karolina Sevastjonova javno je podržala svoje kolege koje smatraju da predsednik Rusje Vladimir Putin ne bi trebao da odlikuje ordenom "Heroja Rusije" MMA borca Habiba Nurmagomedova.

Velika bura oko Dagestanca se podigla kada je putem društvenih mreža uputio pretnje francuskoj predsedniku Emanuelu Makronu.

Podsetimo, Makron obećao je da će njegova zemlja čvrsto stajati protiv verskih ekstremista nakon napada u Nici, u drugom napadu u zemlji za koji je ovog meseca optužen islamistički terorizam. To se nije svidelo Habibu koji je stao u odbranu svog naroda i kulture, te mu je uputio pretnje.

Prelepa ruska sportistkinja Karolina Sevastjonova, šampionka Olimpijskih igara iz 2012. godine u ritmičkoj gimnastici, koja se u poslednje vreme bavi manekenstvom, pridružila se grupi sportista koji ne podržavaju da se Habib odlikuje odrenom "Heroja Rusije".

"To što Habib podstiče nasilje je zastrašujuće", rekla je Sevastjonova za RT, pa dodala:

"Potpuno sam protiv toga. Blago rečeno, ovo nije u redu. Živimo u vrlo nestabilnom svetu... Zašto podstiče nasilje? Pogotovo sada kada bismo morali da pomognemo jedni drugima, a ne da se ubijamo. Mislim da je to zbog njegovog temperamenta", dodala je Karolina i poručila.

"Oni žive u skladu sa pravilima svojstvenim njihovoj kulturi", zaključila je lepa Ruskinja.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja