ŠOŠTAR NOVI SPORTSKI DIREKTOR VK NOVI BEOGRAD: Legendarni golman na novoj funkciji
Foto: Stefan Jokić

Na novoj misiji

ŠOŠTAR NOVI SPORTSKI DIREKTOR VK NOVI BEOGRAD: Legendarni golman na novoj funkciji

Ostali sportovi -

ŠLegendarni vaterpolo golman Aleksandar Šošštar predstavljen je danas kao novi sportski direktor vateropolo kluba Novi Beograd.

ŠŠošštar je najnovije pojačanje u Novom Beogradu, a zajedno sa njim klub je predstavio ceo stručni kadar, koji čine ššef stručnog šštaba Vladimir Vujasinović, pomoćni trener Aleksandar Ćirić, ššef struke za mlađe kategorije Nenad Vasilovski, kondicioni trener Aleksandar Janik, član uprave zadužžen za sportska pitanja Đorđe Pejčić i predsednik kluba Goran Mandić.

Bivšši i dugogodiššnji predsednik VK Partizan Aleksandar ŠŠošštar rekao je da je na poziv Aleksandra ŠŠapića doššao u VK Novi Beograd.

"Ja sam najnoviji ovde, praktično od danas, a već od od 1. decembra treba da počnem da radim. Doššao sam na poziv Aleksandra ŠŠapića, koji me pozvao i ponudio mesto sportskog direktora. Tražžio sam malo vremena da razmislim i moj odgovor je bio pozitivan, jer mislim da je ovo sredina koja ima prespektivu. Uslovi su dobri, Novi Beograd je opšština kojoj je potreban jedan ovakav centar. Orjentacija i priortet biće rad sa decom", rekao je ŠŠošštar na konferenciji za medije u SC 11. april na Novom Beogradu.

Trener Vladimir Vujasinović poželeo je dobrodoššlicu svim članovima stručnog šštaba.

"Ove sezone imamo jak prvi tim koji konkurišše za domaće trofeje, a predstavićemo se i u Evropi. Osnovni cilj nam je formirrnaje vaterpolo škole, koja će u skorijoj budućnosti izbaciti vaterpolo asove. Da nastavimo da radimo kao ššto smo dosad. ŽŽelim nam svima sreću", rekao je Vujasinović.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track