Najnovije vesti

ŠAMPIONSKI

VELIČANSTVENA PROSLAVA EVROPSKOG SREBRA: Srpskoj bokserki Sari Ćirković priređen doček u rodnom Bratuncu! VIDEO

Ostali sportovi

Srpskoj bokserki Sari Ćirković priređen je doček iznenađenja u rodnom Bratuncu po povratku iz Sofije sa srebrnom medaljom na Evropskom prvenstvu!

Naša mlada sportiskinja jedna je od onih koji vraćaju srpski boks na veliku evropsku i svetsku scenu.

Podsećanja radi, pored nje još četvoro srpskih boksera donelo je medalje sa Evropskog juniorskog prvenstva, dakle ukupno pet odličja - tri srebra i dve bronze koje sijaju ko zlato! Srebrni su Sara Ćirković, Željana Amidžić, Dragana Jovanović, a bronzani Vukašin Tepić i Darko Đukanović.

foto: Bokserski Savez Srbije

Odmah po dolasku u Srbiju iz Sofije naši mladi šampioni uputili su se u Bokserski savez Srbije gde su imali prijem kod predsednika Nenada Borovčanina.

foto: Bokserski Savez Srbije

“Ponoviću ono što ponavljam već nekoliko godina, a što je naša misija, a zbog čega smo ovde i radimo punim srcem za procvat srpskog boksa, to su pune sale za trening, stvaranje novih šampiona i na prvom mestu dobrih, poštenih, iskrenih, dostojanstvenih ljudi, koji će biti primer i uzor u našem društvu. Videli smo na delu našu mladost koja je puna entuzijazma, energije i koja zna šta hoće u životu, zna put kojim želi da korača. Ono što posebno raduje je da su još jednom pokazali šta znači boriti se, ali i biti džentlmen, igrati po fer plej notama. Ponosni smo na sve naše takmičare, želimo im da nastave da rastu u svakom obliku, da nastave da budu marljivi, da uče, jer poenta života i jeste konstantno nadograđivanje koje vam donosi bolje sutra”, istakao je Borovčanin.

foto: Bokserski Savez Srbije

Bokserski savez Srbije nagradio je svih pet osvajača medalja za Srbiju na Evropskom prvenstvu u Sofiji iznosima po 60.000 dinara, kao i mesečnim stipendijama u iznosima od po 20.000 dinara.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...