KUKAVIČKI SMO ODIGRALI! 11 MINUTA NISMO ŠUTNULI: Legendarna srpska rukometašica uputila oštre kritike posle eliminacije sa EP
Foto: Damir Dervišagić

RUKOMET

KUKAVIČKI SMO ODIGRALI! 11 MINUTA NISMO ŠUTNULI: Legendarna srpska rukometašica uputila oštre kritike posle eliminacije sa EP

Ostali sportovi -

Legendarna srpska rukometašica Svetlana Ceca Kitić posle eliminacije Srpkinja sa EP u Danskoj, nije štedela kritike na račun igračica.

Usledila je salva kritika na račun "kukavičke" igre.

''Ja mislim da smo mi same sebe pobedile. Delovalo je kao da njima ''gori''. Mi smo kukavički odigrali, da izvinu igračice i stručni štab. Puno tehničkih grešaka, promašenih sedmeraca... Očekivala sam da će proraditi naš inat, ali sam mnogo razočarana'', istakla je najbolja rukometašica svih vremena gostujući u jutarnjem programu RTS.

''Nemoguće je da za 11 minuta ne uputimo šut i da u drugom delu damo samo jedan gol spolja. Ovo je dosta kvalitetna i homogena ekipa. Sa Andreom i Draganom Cvijić možemo da igramo na visokom nivou. Verujem u ovu ekipu'', otkrila je Ceca, koja smatra da Srbija može na Olimpijske igre.

Na konstataciju da je bilo i objektivnih problema, poput korona virusa i povreda, Kitić smatra da to ne treba da bude izgovor.

''Imale su iste uslove kao ostale ekipe, korona, hotel... Možda je falila Andrea Lekić, ali je Hrvatska zasluženo pobedila. Pitanje je da li treba igrati rukomet u ovim uslovima, bez pripreme, bez treninga, bez publike... Sve je ovo jako čudno. Nikad nisam igrala pred praznim tribinama, meni su motiv davali i moji i protivnički navijači", zaključila je legendarna rukometašica.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track