SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Večeras na programu 8. MEGDAN!
Foto: Kurir

ludnica

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Večeras na programu 8. MEGDAN!

Ostali sportovi -

Merenje boraca za 8 Megdan po redu održano je juče u Sremskoj Mitrovici.

Megdan je zvanično proglašen za najveću srpsku produkciju u našoj zemlji kao ujedino najveći fight event ovih prostora.

Juče se održalo merenje boraca za 8 Megdan po redu pod nazivom Megdan Novih Pobednika.

Borci iz Bosne, Hrvatske, Albanije, Moldavije, Estonije, Francuske, Malija, Italije, Crne Gore, Srbije danas su bili tačni na vagi za sutrašnji Finalni Megdan za 2020.

''U najteže vreme, kad se svi nadamo da je uskoro epidemiji kraj uspeli smo da organizujemo važan sportski dogadjaj, do duše bez publike u hali, ali pred hiljade i hiljade publike ispred malih Tv ekrana. Naš je posao organizacijom sportskog događaja i uskoro ako Bog da snimanjem igranog filma o Megdanu da predstavljamo našu zemlju u najboljem svetlu, a Megdan i borci sa skoro svih kontinenata su dokaz toga kao i to što je najčitanija naša domaća kuća Kurir stala uz nas kao partner.'' rekao je Bojan Boća Arbutina, iz produkcije Megdana.

1 / 10 Foto: Megdan

Održaće se borbe u kik boks i mma disciplini, gledaoci će imati pravo da se online klade što ceo događaj diže na viši nivo.

''Ove godine smo imali dva Megdana, 14 oktobra i sada Bogu hvala. Koliko god da je godina teška i nezamisliva uspeli smo da organizujemo uz Grad Sremsku Mitrovicu najveći domaći sportski događaj. Sremska Mitrovica je uvek bila velika prestonica sporta i kulture, što je u ovako teškim vremenima po milioniti put dokazala. Na muci se poznaju junaci. Čestitam i zahvaljujem se Branislavu Nedimoviću kao domaćinu bez kog bi ovo bilo skoro nezamislivo. Kao i svaki producent, obećavam najbolji televizijski spektakl i odlične borbe. '' Aleksa Balašević osnivač Megdana.

Prvi put na Megdanu turnir četiri borca za šampionski pojas, Nikole Drobnjaka, Giannis Fezoulaija, Srdjana Sućura i Maikel Astura, takodje dve borbe za pojas koje su uzdrmale sportksi region, borba izmedju Strahinje Mitrića i Frančeska Xaje za šampionski pojas, i Stipe Brčić protiv Mihail Sirbua za titulu kralja regiona. Borci su juče bili tačni na vagi i preostaje nam online sportski spektakl danas u 17h.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track