VESELIN VUJOVIĆ STIŠAVA EUFORIJU: Kada odemo na EP videće se pravi rezultat Đerone (FOTO)
Foto: Profimedia

RUKOMET

VESELIN VUJOVIĆ STIŠAVA EUFORIJU: Kada odemo na EP videće se pravi rezultat Đerone (FOTO)

Ostali sportovi -

Legendarni rukometni trener Veselin Vujović govorio je o selektoru Srbije Toniju Đeroni i sjajnom startu, ali i o budućnosti rukometne reprezentacije.

"Iznenađen sam igrom protiv Francuske u oba meča, bilo je neverovatno. Kada imate čoveka koji priča drugi jezik, za razliku od našeg u situaciji kada igrači ćute, posle šturih saveta onda se oni međusobno dogovore "Ja ću tebi, ti ćeš meni" ne razmišljajući da li će im selektor zameriti zbog izmišljanja. Kada se to odigra na terenu, trener prihvata to kao svoje, baš ga briga za drugi dogovor. Rezultat trpi sve", ocenio je Vujović gostujući u podkastu na sajtu "Balkan-handball".

Toni Đerona
Toni Đeronafoto: Starsport©

Ipak, trener banjalučkog Borca upozorava da ništa veliko nije napravljeno jer će se sve videti na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj sledeće godine.

"Ne smemo da stvaramo euforiju. Kada odemo na EP videće se pravi rezultat Đerone, srce i hrabrost naših igrača i kvalitet. Kao u svakoj vezi, sve u početku funkcioniše fenomenalno. Rezultat je ispratio sve, ali kada se duže živi u braku onda se dešavaju problemi. Ovaj hrče, onaj nije spustio dasku na wc šolju, frka, svađa... Sačekaćemo pa da vidimo", upozorava Vujović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track