NOVO OKUPLJANJE: Vaterpolisti Srbije nastavljaju pripreme
Foto: Starsport©

radiće se u beogradu

NOVO OKUPLJANJE: Vaterpolisti Srbije nastavljaju pripreme

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije u ponedeljak će nastaviti pripreme u Beogradu.

Kako je saopštio Vaterpolo savez, reprezentativci će se pripremati do 16. februara na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović".

Selektor Dejan Savić pozvao je Branislava Mitrovića (Vašaš), Gojka Pijetlovića (Oradea), Dimitrija Rističevića (Novi Beograd), Duška Pijetlovića (Solnok), Djordja Lazića (Breša), Nemanju Vica (Triestina), Radomira Drašovića (Solnok), Savu Randjelovića (Vašaš) i Nikolu Jakšića (Ferencvaroš).

Na spisku su i Milan Aleksić (Barseloneta), Andrija Prlainović (Marsej), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Stefan Mitrović (Partizan), Strahinja Rašović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Filip Filipović (Solnok), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Viktor Rašović (Nojsi la Sek) i Đorđe Vučinić (Šabac).

U slučaju epidemioloških razloga moguće su promene, naveo je Savez.

Žreb za Olimpijske igre u Tokiju biće održan 21. februara u Roterdamu, po završetku kvalifikacionog turnira koji će dati tri preostala učesnika.

Međunarodna plivačka fedracija objavila je šešire u muškoj konkurenciji, u prvom su ;Italja i Španija, u drugom Srbija i Madjarska, a u trećem su SAD i Australija.

Južna Afrika i Kazahstan su u četvrtom šeširu, u petom će biti prva i druga ekipa iz kvalifikacija, a u šestom šeširu treći iz kvalifikacija i Japan.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track