POLICIJA OBJAVILA KLJUČAN DETALJ: Sumnjalo se da je Tajger Vuds pijan ili drogiran doživeo tešku nesreću! Sad je sve jasno
Foto: Profimedia

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

POLICIJA OBJAVILA KLJUČAN DETALJ: Sumnjalo se da je Tajger Vuds pijan ili drogiran doživeo tešku nesreću! Sad je sve jasno

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih sportista današnjice, 45-godišnji Tajger Vuds oporavlja se u bolnici u Los Anđelesu posle teške saobraćajne nesreće u utorak.

Posle višesatnog operativnog zahvata lekari su uspeli da mu spasu desnu nogu koja je bila slomljena na više mesta.

Posle više od sati lekari su mogli da saopšte da je Tajger Vuds "budan, svestan i da se oporavlja".

Nesreća se dogodila oko sedam sati ujutru 48 kilometara južno od centra Los Anđelesa. Pojedini mediji su izrazili sumnju da je Vuds bio pod uticajem alkohola ili opojnih sredstava, ali policajci koji su došli na mesto nesreće u 7.18 sati po mirisu nisu mogli da izvedu takav zaključak.

Dodatna ispitivanja su pokazala da je Vuds bio čist.

"Tajger je bio u šoku, ali je bio svestan svega. Nije bio pod uticajem alkohola, pokazalo se i da nije konzumirao drogu ili vozio pod uticajem lekova koji su eventualno mogli da utiču na sposobnost", rekli su u policiji Los Anđelesa.

Ograničenje na tom delu puta je 72 kilometara na sat. Vuds je u jednom trenutku izgubio kontrolo nad automobilom, preleteo preko dve trake, probio ogradu, udario u drveće i prevrnuo se nekoliko puta pre nego se zaustavio stotinak metara dalje. Na putu nije bilo tragova proklizavanja ili kočenja, a još uvek nije poznato koliko brzo je Vuds vozio. Vuds je bio vezan, vazdušni jastuci su se aktivirali pa je unutrašnjost automobila ostala netaknuta što je u mnogome doprinelo da Vuds preživi ili ne doživi povrede opasne po život.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track