JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Ruski Popaj ubrizgavao ULJE u bicepse, pa morao HITNO na operaciju! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

kakav ludak

JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Ruski Popaj ubrizgavao ULJE u bicepse, pa morao HITNO na operaciju! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ruski bilder i MMA borac Kiril Terešin jedva je ostao živ!

Popularni "Popaj" iz Rusije ozbiljno je ugrozio svoje zdravstveno stanje, pošto je u svoje mišiće ubrizgavao ogromne količine ulja.

Kontroverzni Rus je želeo da poveća obim bicepsa na 60 centimetara, kako bi izgledao kao crtani junak mornar Popaj, pa je završio na operacionom stolu.

"Operacija na desnoj ruci je prošal uspešno. Zahvaljujemo hirurgu Dmitriju Vladimiroviču Melnikovu što je obavio ovu tešku operaciju i spasao mi život. Hvala i Albini Abazalijevoj koja je vodila računa o mojoj ruci nakon operacije", napisao je na Instagramu Kiril.

Umesto da ruke ojača dizanjem tegova u teretani, on se odlučio na potpuno suludu alternativu - ubrizgavanje sintola, mešavine koja se sastoji od 85 posto ulja, 7.5 posto lidokaina i 7.5 posto alkohola.

Radi se o supstanci koja se popularizirala prvenstveno u zemljama Južne Amerike gde su je "bodibilderi" počeli koristiti u neumerenim količinama bez kombinovanja sa vežbanjem. Nekada su je koristili i pravi bodibilderi kako bi istakli definiciju na kojoj su naporno radili.

Međutim, u obliku u kom ga koristi mladi Rus, sintol može biti izuzetno opasan, a, upozoravaju doktori, prouzrokuje oštećenje živaca, mišića, brojne infekcije, a zabeleženo je i nekoliko amputacija udova koje su bile potrebne usred komplikacija.

Kiril Terešin
foto: Pritnscreen

Mnogi su ga upozoravali da će steroidi narušiti njegovo zdravlje i da nije prirodno da mu mišići toliko narastu u desetak dana, ali on nije prestajao. Čak je uzeo prigodno ime za MMA scenu, zvali su ga Bazuka.

"Išao sam u teretanu dve godine pre nego što su me pozvali u vojsku. Bio sam mršav pa sam se hteo malo da ojačam jer sam se plašio da će me u vojsci zadirkivati. Zato sam uzeo sintol", rekao je Kiril pa dodao:

"Kad sam odradio vojni rok vratio sam se kući i nastavio sa svojom transformacijom. Majka se brinula, odgovarala me od toga, ali sad je sve ok, jer sam joj objasnio da se sintol može 'ispariti'", zaključio je čovek kojeg su zbog specifičnih mišića prozvali "Popaj".

Osim sintola, koristio je i silikonske umetke.

"Ugradio sam ih u listove, sada izgledaju kao dve rakete", rekao je Rus koji je nedavno počeo da snima i filmove za odrasle.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track