Najnovije vesti

ŠUMAHER ODLUČUJE ŠTA ĆE SE O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU PUSTITI U JAVNOST: Englezi preneli reči Mihaelove supruge Korine
Foto: Profimedia

strogo čuvana tajna

ŠUMAHER ODLUČUJE ŠTA ĆE SE O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU PUSTITI U JAVNOST: Englezi preneli reči Mihaelove supruge Korine

Ostali sportovi

Već više od sedam godina, tačnije od decembra 2013. godine kada je teško povređen prilikom skijanja, o stanju legendarnog šampiona Formule 1 Miahel Šumahera veoma se malo zna.

Birtanski Miror sada donosi priču o tajnim posetama, trenutnoj situaciji i dugoj borbi koju Šumaher vodi uz pomoć porodice i medicinsko osoblje, a posebno je zanimljiva izjava Mihaelove supruge Korine.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

Iako nema citata, Miror piše kako su "prema Korini ažužiranja novosti o stanju zvezde F1 bila malobrojna na zahtev njenog supruga"!

Korina Šumaher, Ferari, Formula 1
foto: Profimedia

Ukoliko je Korina ovo zaista rekla to bi bila sjajna vest, odnosno značilo bi da Mihael može svesno da komunicira sa ljudima. jasniju sliku njegovog stanja trebalo bi da dobijemo kada konačno bude objavljen dokumentarac, čiji je koproducent Bendžamin Sejkel najavio mnogo zanimljivosti, pa između ostalog poručio:

- Oduševljeni smo što smo imali povereničku saradnju porodice Mihaela Šumahera.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...