00:11

IVANA MAKSIMOVIĆ ANĐUŠIĆ: Danilo i ja želimo dosta dece

Lepe vesti

IVANA MAKSIMOVIĆ ANĐUŠIĆ: Danilo i ja želimo dosta dece KURIR TELEVIZIJA

Ostali sportovi -

Rode stižu još jednom poznatom sportskom paru.

Streljašica Ivana Maksimović čeka drugo dete s košarkašem Danilom Anđušićem, a kako zbog blagoslovenog stanja ne može da trenira, ona se sa sinom preselila u Francusku.

Ivana je trenutno u Beogradu, a za Kurir televiziju je pričala o trudnoći.

- Dobro sam, sve ide u najboljem redu. Prva tri meseca su bila jako teška i haotična, a sada mogu da uživam u četvrtom mesecu. Stomak je dosta veći nego sa Filipom, proleće je, očekivala sam lepše vreme, ali pošto nosim kaputić onda se ne vidi stomačić.

Zbog druge trudnoće poznata sportistkinja je morala da pauza u karijeri.

- Cela prošla godina je bila teška za mene, trudila sam se da dostignem formu kako bih ispunila normu za OI, ali je u Francuskoj još uvek lokdaun, sve je zatvoreno. Krajem prošle godine sam shvatila da nije bilo dovoljno vremena da odem i da se borim za medalju, što je bio cilj.

Ipak, to ne znači i kraj karijere.

- Nije kraj moje karijere, mada sa dvoje dece nikad nisi siguran u kom pravcu ide karijera. Volela bih da izguram još jedan olimpijski ciklus i da idem u Pariz na Olimpijske igre. Suprug Danilo mi je velika podrška. Ništa se ne zna, ali da je kraj, to nije.

U porodici Anđušić su se nadali devojčici, kako bi Filip dobio seku, ali to za sada neće biti slučaj.

- Ne smem da kažem pred kamerama pola toga jer bi me muž u top stavio. Priželjkivala sam devojčicu, njemu sam poručila da čita o tome kako se prave ženska deca. Jedino je baka bila izričito za muško dete. Sada Filipa pripremamo za batu, iako on očekuje seku. Nadam se da ću u trećoj trudnoći dobiti devojčicu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track