SRPSKE DEVOJKE OPRAVDALE OČEKIVANJA! Bregar posle plasmana na SP: Verujem da će biti još bolje
Foto: Starsportphoto

obezbedile plasman na sp

SRPSKE DEVOJKE OPRAVDALE OČEKIVANJA! Bregar posle plasmana na SP: Verujem da će biti još bolje

Ostali sportovi -

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je, posle plasmana na Svetsko prvenstvo, da njegova ekipa ima "dobro postavljene temelje" i da veruje da će u budućnosti igrati još bolje.

"Čestitam devojkama jer su dale sve od sebe i igrale kako su najbolje mogle. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje, u junu ćemo ponovo biti na okupu sedam dana, tako da verujem da će biti još bolje. Čeka nas puno rada", rekao je Bregar, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometašice Srbije plasirale su se danas na Svetsko prvenstvo pošto su i u Beogradu, u revanš meču baraža, pobedile selekciju Slovačke sa 32:25.

U prvom meču baraža, Srbija je na gostovanju savladali Slovačku sa 26:19.

"Ovaj meč je bio repriza prvog susreta. Promašili smo mnogo zicera u prvom poluvremenu, u nastavku sam tražio bržu igru. Nastavićemo da radimo i da se trudimo dalje, da igramo brži rukomet", rekao je selektor Srbije.

Kapiten Кatarina Кrpež Šlezak, koja je na današnjem meču postigla sedam golova, rekla je da su ona i njene saigračice presrećne jer su ostvarile ono što su želele.

"Imamo novi sistem, u prvoj utakmici nije bilo tako dobro, mislim da smo se poboljšale u drugoj. Istina je da ima još da se radi, ali veliki je korak što smo se plasirale i nadam se da ćemo korak po korak usavršiti igru", rekla je Krpež-Šlezak.

"Ja sam prezadovoljna, utisci su sjajni što i devojke pokazuju, atmosfera je odlična, jednostavno - presrećne smo", istakla je ona.

I Sanja Radosavljević je navela da je njena ekipa odigrala dobro, ali da uvek može bolje.

"Ova druga utakmica je bila malo bolja, ali nismo pokazale sve što znamo i što najbolje možemo", rekla je ona.

Svetsko prvenstvo se igra u septembru u Španiji

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track