INCIDENT U ZAGREBU, CELA HRVATSKA PONIŽENA! Svetski šampion slupao auto od 700.000€: Umalo pregazio policajca, pa pobegao! VIDEO
Foto: Printscreen

haos

INCIDENT U ZAGREBU, CELA HRVATSKA PONIŽENA! Svetski šampion slupao auto od 700.000€: Umalo pregazio policajca, pa pobegao! VIDEO

Ostali sportovi -

Sedmostruki svetski šampion u reliju, Francuz Sebastian Ožije, izazvao je saobraćajnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik pred start poslednje etape relija, prenose hrvatski mediji.

Ožije je bez migavca prešao u desnu traku i na njega je naleteo automobil koji nije učestvovao u trci. Od siline udara drugi auto je "odleteo" na bankinu kod autobuske stanice.

Srećom, prilikom sudara niko nije povređen i utvrđena je samo materijalna šteta na vozilima.

Francuz je odmah pobegao sa mesta nesreće.

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci na kojima se može videti momenat sudara, ali i sramna reakcija Francuza kada ga je policija zaustavila.

Tri policajca i vlasnik drugog vozila stajali su pored 700 hiljada evra vredne Ožijeve Tojote... Nakon kraće rasprave Francuz je odlučio da pobegne pre nego što je uviđaj završen. Policajac je pokušao da ga zaustavi, stao je ispred automobila, ali kada je shvatio da će ga nervozni vozač Tojote pregaziti, pomerio se i pustio ga da prođe.

"Sebastian je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na putu prema današnjem reliju. Niko nije povređen, a Jaris je osposobljen za današnju etapu", saopšteno je iz njegovog tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja