UDOVIČIĆ PRIMIO DANILOVIĆA, GAJIĆA, BRANKOVIĆA, KARAKŠEVIĆA... Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre!
Foto: MOK

U SUSRET TOKIJU

UDOVIČIĆ PRIMIO DANILOVIĆA, GAJIĆA, BRANKOVIĆA, KARAKŠEVIĆA... Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre!

Ostali sportovi -

Do Olimpijskih igara je ostao još 71 dan, a do Paraolimpijskih igara još 103 dana.

A u susret planetarnoj sportskoj manifestaciji u Tokiju ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u svom kabinetu okupio je najviše funkcionere brojnih saveza.

Tako su se u Palati Srbije smenjivali Predrag Danilović sa saradnicima iz Košarkaškog saveza Srbije, Zoran Gajić iz Odbojkaškog saveza Srbije, Slobodan Branković iz Atletskog saveza Srbije...

1 / 6 Foto: MOK

“Nama je glavni cilj i potpuni interes da obezbedimo sve moguće uslove za naše reprezentativce i da u svakom segmentu imaju najbolje moguće uslove”, rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u videu na Instagram stranici resornog ministarstva.

A kako poručuju iz Ministarstva omladine i sporta zajedno, timski, prati se svaki dan priprema naših sportsita, svaki detalj kako bi naši sportisti imali najbolje uslove za rad i kako bi bili spremni da još jednom obore sopstvene rekorde.

“Želja nam je da sa svim predstavnicima saveza prođemo još jednom sve kako bismo se uverili da sve funkcioniše kako treba”, poručio je Udovičić.

Kurir sport / G. A.

Foto: MOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track