ZASENIO PROTIVNIKE BRUTALNOM MIŠIĆNOM MASOM: Dušan Savić šampion na Državnom kupu Srbije u bodibildingu
Foto: Promo

ZASLUŽENO

ZASENIO PROTIVNIKE BRUTALNOM MIŠIĆNOM MASOM: Dušan Savić šampion na Državnom kupu Srbije u bodibildingu

Ostali sportovi -

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (30) iz Prokuplja osvojio je danas prvo mesto na IFBB Državnom kupu Srbije u bodibildingu i kvalifikovao se za Balkansko prvenstvo u Rumuniji 11-13. juna.

Dušan Savić je u svojoj kategoriji odneo ubedljivu pobedu i svoje protivnike a i sve posetioce sporstke hale Master u Zemunu zasenio impozantnom mišićnom masom i brutalnom mišićnom definicijom.

Po mišljenja mnogih sudija Savić je u životnoj formi i svi mu predviđaju pobedu na Balkanskom prvenstvu.

Kup Srbije 2021 je organizovao IFBB Savez Srbije za Body Building, Fitness, Body Fitness i Aerobik, i smatra se za najvažnije takmičenje u prvoj polovini sezone.

Podsećanja radi, Savić je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu.

Dušan Savić
foto: Promo

To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

"Osecaj je fantastičan, jer od prvog trena kad sam danas skinuo majicu svi su prilazili i pitali me šta je recept za životnu formu?! Ja zapravo nisam bio svestan koliko sam zapravo dobar dok mi god nisu pokazali slike i snimke sa bine, gde sam sam sebe oduševio, a to je ono najteže, biti zadovoljan sobom. Sada je sav fokus na Balkanskom prvenstvu i trijumfu na istom" kaže Savić i dodaje:

"U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima".

Dušan iza sebe ima 44 takmičenja i 41 osvojenih medalja, od kojih 23 zlatne, 10 srebrnih i 8 broznanih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track