SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Deveti Megdan sutra u Šapcu i prvi put "POD VEDRIM NEBOM", brazilska zver Big Fut prva zvezda
Foto: Megdan

atrakcija

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Deveti Megdan sutra u Šapcu i prvi put "POD VEDRIM NEBOM", brazilska zver Big Fut prva zvezda

Ostali sportovi -

Prva zvezda turnira biće legendarni Brazilac Antonio Silva poznatiji kao BigFoot

Sve je spremno za deveti Megdan po redu, koji će sutra biti održan u Šapcu. Merenje je proteklo u najboljem redu, a borci su nikad spremniji.

Deveti Megdan po redu nosi naziv ''Pod Vedrim Nebom'': Kako organizator ovog borilačkog spektakla Aleksa Balašević kažu energija Megdana i sporta bila je jača od kiše i oluje.

Megdan
foto: Megdan

Himnu Srbije izvodiće Slobodan Trkulja, dok će pirotehnika biti u znak zahvalnosti Bogu i Nebu što nam je podario ovakvu vremensku prognozu. Borci iz celog sveta posetili su Šabac i svi su oduševljeni. Gradonačelnik docent Aleksandar Pajić je je ispred svog grada dokazao da je Šabac grad sporta i da Megdan planira da postane tradicija šabačkog leta.

Megdan
foto: Megdan

Gledanost treba da bude veća od Megdana u Beogradskoj Areni, iz razloga što je jedan od najboljih boraca svih vremena Antonio Silva poznatiji kao Big Fut došao na srpski turnir Megdan. Megdan je jedan od najvećih sportskih događaja u našoj zemlji, to planira i da ostane.

Megdan
foto: Megdan

Ljudi se najviše interesuju za borbe Nenada Milanova, domaćina Saše Jovanovića i naravno UFC legende Bigfoot Silve koji se bori protiv veoma potencijalnog mladog Domingosa Kventina iz Portugala.

Megdan
foto: Megdan

Borci najpopularnije srpskog MMA kluba Car Dušan Silni iz Novog Sada, Nenad Milanov, Goran Veskov i Joksović Nikola imaće sutra važna tri ispita koja će odlučiti da li ćemo ih gledati u nekoj od najjače tri svetske organizacije.

Megdan
foto: Megdan

Spektakl borilačkih sportova iz Šapca biće emitovan u preko 40 stranih zemalja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track