OSTOJA MIJAILOVIĆ UZ RUKOMETAŠE PARTIZANA: Porodični odnosi između klubova JSD, za ponos svih navijača
Foto: Tamara Trajković

NASTAVLJENA SARADNJA

OSTOJA MIJAILOVIĆ UZ RUKOMETAŠE PARTIZANA: Porodični odnosi između klubova JSD, za ponos svih navijača

Ostali sportovi -

Rukometaši Partizana će i u nastupajućoj sezoni 2021/22 na grudima nositi logo jedne privatne domaće osiguravajuće kuće.

Saradnja je počela prošle godine, a crno-beli su produžili partnerstvo koje će predstavljati važan korak za rukometni klub koji ima velike ambicije i takmičiće se na četiri fronta. Osim domaće lige i kupa, Partizan će učestvovati u regionalnoj SEHA ligi i EHF Evrokupu.

"Finansijska situacija u našem sportu je poznata i ne treba mnogo reči trošiti da bi ljudi shvatili koliko ulaganje u rukomet zapravo predstavlja društveno odgovorno poslovanje. Meni je sa druge strane izuzetno drago što smo nastavili partnerstvo baš sa kompanijom koja je u vlasništvu predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića. Na taj način još jednom pokazujemo nešto što je danas retkost i nešto čime svi navijači Partizana treba da se ponose, a to su pravi porodični odnosi između klubova unutar jugoslovenskog sportskog društva Partizan. I naši košarkaši i mi smo prošli kroz veoma teške trenutke u svojoj istoriji, stoga itekako umemo da cenimo podršku koja je uvek draža kada dolazi praktično unutar naše kuće. Ove sezone smo napravili dobar tim i bićemo u stanju da se na dostojan način suprotstavimo svim rivalima", rekao je predsednik kluba Željko Perkunić i dodao potom:

"Nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne pokaže na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da navijače Partizana obradujemo i nekim trofejom. Kao iskrenog navijača Partizana raduje me da su se košarkaški klub i vaterpolo klub maksimalno pojačali tako da ove sezone uz fudbalski klub naša crno – bela porodica ima velike šanse za osvajanje novih trofeja. Naše snage, jačaju svakim novim danom".

Osiguravajuća kuća koja će nastaviti da sponzoriše rukometaše Partizana je u vlasništvu Ostoje Mijailovića, prvog čoveka košarkaškog kluba, a saradnja je počela pred početak sezone 2020/21.

Kurir sport / RKP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track