DA IZGURAMO DO KRAJA! Milena Rašić pred Francusku: Moramo da vidimo šta ne valja, a šta smo dobro radile
Foto: Starsport©

upozorenje

DA IZGURAMO DO KRAJA! Milena Rašić pred Francusku: Moramo da vidimo šta ne valja, a šta smo dobro radile

Ostali sportovi -

Srednji bloker ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Milena Rašić se nada da će rezultat protiv Francuske u četvrtfinalu Europskog prvenstva biti isti kao i na meču grupne faze, kada je naštim slavio sa 3:0.

Dve selekcije se sastaju u beogradskoj Areni, u sredu od 20 sati.

"Francuskinje su pokazale da igraju dobro. Namučili su sve protivnike. Ta forma im ide uzlaznom putanjom. Verujem da će odigrati dosta bolje nego u grupnoj fazi. Mi moramo da se pripremimo, da vidimo šta smo dobro radile u prethodnoj utakmici i da ponovimo to u sledećoj, ali i da nešto uradimo bolje", rekla je Rašićeva.

Nije lako igrati u ovakvom ritmu i zgusnutom rasporedu.

"I te kako je teško. Meni iskreno više prija da igramo svaki dan, nego da čekamo tri dana kao što je bilo između grupne i nokauz faze. Nije lako. Kako svim, tako i nama. Ušli smo u taj ritam i nadam se da ćemo izgurati do kraja", dodala je ona.

Libero Silvija Popović smatra da se treba fokusirati na našu igru.

"Potrebna nam je sada naša igra, prepoznatljiva, da nastavimo u kontinuitetu i da nastavimo sa pobedama do samog kraja. Igrale smo sa Francuskom, znamo ih. Akcenat je na nama, ako uđemo skoncetrisano od početka, neće biti nikakvih problema", rekla je Popovićeva.

Pored ove utakmice, u sredu je na programu i meč Italije i Rusije, koji se sastaju od 17 časova. Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track