Najnovije vesti

SPORTSKE IGRE POLICIJE: Ministar Aleksandar Vulin otvorio jubilarnu 10. sezonu!
Foto: MUP

TRADICIJA SE NASTAVLJA

SPORTSKE IGRE POLICIJE: Ministar Aleksandar Vulin otvorio jubilarnu 10. sezonu!

Ostali sportovi

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Vrnjačkoj banji je zvanično otvorio 10. po redu Sportske igre policije, koje organizuje Nezavisni sindikata policije Srbije.

U velikom broju sportova do kraja vikenda takmičiće se preko 1.400 zaposlenih službenika policije. Uz Vulina bio je i pomoćnik ministra zadužen za ljudske resurse Vladimir Ilić, a ispred organizatora NSP dočekali su ih Veselin Nikolić i Nenad Miladinović. Takmičenja se održavaju u sedam sportova (fudbal, basket, odbojka, nadvlačenje konopca, pikado, streljaštvo i stoni tenis).

Sportske igre policije
foto: MUP

Ministar Vulin je u obraćanju učesnicima, koji su u plavim majicama osvojili Vrnjačku banju, istakao da je razlog postojanja svake države da obezbedi mir, red, sigurnost, sačuva imovinu i čast svakog čoveka, što bez jake policije nije moguće.

Kada je srpska policija jaka i zadovoljna, onda građani Srbije mogu da kažu da su i oni jaki i zadovoljni. Nikada policija nije bolja ili lošija od države, ona je onakva kakva je država. Ako hoćeš da vidiš kako se razvija jedna zemlja, pogledaj kakva joj je policija”, rekao je ministar Vulin, istakavši da se nada da će učesnici uživati narednih dana u sportovima koje vole.

Sportske igre policije
foto: MUP

Predsedavajući Predsedništva Nezavisnog sindikata policije Veselin Nikolić kazao je da kabinet ministra i taj sindikat imaju zajednički cilj - zadovoljan policajac i bezbedna Srbija. Nikolić je rekao da je ponosan na organizaciju Sportskih igara, koja se održava zahvaljujući 16.169 članova ovog reprezentativnog sindikata u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Tokom ceremonije svečanog otvaranja kolegama iz regiona uručene su zahvalnice, a uspešne Sportske igre i pobedu najboljima poželeli su predstavnici Makedonskog policijskog sindikata, Nezavisnog sindikata djelatnika Republike Hrvatske, Sindikata Uprave policije Crne Gore, Saveza sindikata policijskih organa Bosne i Hercegovine, Sindikata državne agencije za istragu i zaštitu SIPA Bosne i Hercegovine, Sindikata policije Hrvatske i Vojnog sindikata „Gvozdeni puk“.

Sportske igre policije
foto: MUP

Kurir sport

Foto: MUP

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track