CECA GLEDALA BOKSERE ZVEZDE: Imala je šta da vidi! FOTO
Foto: Bokseriski savez Srbije

Regionalna liga

CECA GLEDALA BOKSERE ZVEZDE: Imala je šta da vidi! FOTO

Ostali sportovi -

Spektakularan dan boksa u Beogradu na vodi!

Crvena zvezda je kao domaćin 3. kola Regionalne lige, u predivnom ambijentu na ringu ispod Železničkog mosta, pobedila Radnik iz Bijeljine rezultatom - 12:8.

Spektakl ispred TC Galerija uveličala je prisustvom pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je i pored izostanka sa meča sina Veljka, koji je od ove nedelje pojačao BK Crvena zvezda, došla da podrži svoj voljeni klub.

BK Crvena zvezda se nalazi na vrhu tabele svoje grupe ( bez poraza ) u kojoj su još Zagreb, Radnik i Maribor. U drugoj grupi su Železničar, Vardar, Loznica i Podgorica.

Bokserski klub Crvena zvezda
foto: Bokseriski savez Srbije

Po oceni stručnjaka, najjači utisak ostavio je Rus sa državljanstvom Srbije Vahid Abasov u velter kategoriji ( 69 kg ), jedan od lidera Crvene zvezde. Pred njim je oružje položio sjajni Gali Šepić. Dobre borbe su viđene i u ostalih devet kategorija.

Uzbudljive mečeve ovog puta pratio je i zanimljiv zabavni program sa brojnim poznatim ličnostima.

Bokserski klub Crvena zvezda
foto: Bokseriski savez Srbije

Čitav šou je najavljivajući mečeve iz ringa vodio pevač Dragan Kojić Keba. Podršku svojim zvezdašima dali su iz prvog reda fudbalski trener i bivši igrač crveno-belih Boško Đurovski, bivša košarkaška reprezentativka Milica Dabović i cela uprava FK Grafičar na čelu sa Slobodanom Govedaricom.

Bio je ovo još jedan trijumf boksa u kojem je uživao i predsednik BSS Nenad Borovčanin. TV Arena je uživo prenosila mečeve.

C. zvezda - Radnik 12:8

Mladi 56 kg: Beriša - Anel Rahimić 0:2

Mladi 60 kg: Ivković - Hučić 2:0

56 kg (perolaka): Jovanović - Alen Rahimić 0:2

60 kg (laka) Gligorić - Ivković 2:0 (diskvalifikacija Ivkovića)

64 kg (poluvelter): Vujčić - Đekić 2:0

69 kg (velter): Abasov - Šepić 2:0

75 kg (srednja): Rogić - Cvitković 0:2

81 kg (poluteška) Marković - Martinović 2:0

91 kg (teška): Magomedov - Ćestić 2:0

+91 kg (superteška): Stanković - Veletić 0:2

Gligorić: Zvezda gura ka tituli!

Veljko Gligorić, reprezentativac Srbije koji je u ovom meču debitovao za novi klub - Crvenu zvezdu, posle pobede prekidom od strane sudija ( diskvalifikacija Nikole Ivkovića ), izjavio je:

- Drago mi je što je Crvena zvezda na mom debiju pobedila. Verujem da sam opravdao poverenje nove, ambiciozne uprave crveno-belih. Zvezda je ostala na vrhi tabele u svojoj grupi, guramo dalje u šampionskom ritmu, do titule, što da ne. Konkurencija je jaka, ali imamo odličnu ekipu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track