HRVAT PRAVI POMETNJU Reprezentativac bio u penziji DVE NEDELJE i već se vraća! Partizan mu na sto stavio ponudu koja se ne odbija!
Foto: Profimedia

predomislio se

HRVAT PRAVI POMETNJU Reprezentativac bio u penziji DVE NEDELJE i već se vraća! Partizan mu na sto stavio ponudu koja se ne odbija!

Ostali sportovi -

Samo dve nedelje nakon što je javnosti saopštio odluku da je završio karijeru, Miloš Lovre (27), reprezentativac Hrvatske dogovorio je dolazak u Partizan!

O tome su pisale hrvatske Sportske novosti, koje su i stigle do saznanja da će Lovre zaigrati u Beogradu.

Sportske novosti su nedavno saopštili javnosti šokantnu odluku Lovrea da završi karijeru neposredno nakon učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Nisam odluku doneo preko noći, ovo je kombinacija dosta faktora. Dosta mi je vaterpola, u ovom trenutku imam neke druge prioritete. Glava mi već neko vreme nije bila u vaterpolu 100 odsto, letos sam imao ponuda nakon što se Mladost raspala. Tako sam odlučio i mislim da sam odlučio dobro - rekao je Lovre krajem septembra.

Ali šta se promenilo u međuvremenu?

Sudeći po rečima vaterpoliste, ponuda koju je dobio od Partizana je bila dovoljno dobra da promeni odluku.

- Istina, idem u Beograd u ponedeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da možda pričekamo do ponedeljka, Bila je ponuda kakva se ne odbija - rekao je Hrvat već pomenutom hrvatskom portalu.

Lovre je stigao do najboljih godina za jednog vaterpolistu, stekao je dovoljno iskustva da bude važan deo reprezentacije, a za zagrebačku Mladost je još jednom trebalo da zaigra u Ligi šampiona.

Umesto toga, blizu je dolaska na Banjicu gde bi mogao bude deo nikad jače Super lige Srbije.

Biće zanimljivo videti reakciju hrvatske javnosti, posebno ljudi bliskih vaterpolu, Pitanje je da li će moći da mu oproste izbor i odluku. Sličan slučaj smo imali nedavno, kada je Marko Radulović, mladi vaterpolista odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

Kurir sport / A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track