SUMANUTO! ČOVEČE, IMAŠ LI OBRAZA!? Čuveni sportista stao uz UBICU SRPKINJE TINE! Izazvao gnev na društvenim mrežama!
Foto: Printscreen YT

razapinju ga na tviteru

SUMANUTO! ČOVEČE, IMAŠ LI OBRAZA!? Čuveni sportista stao uz UBICU SRPKINJE TINE! Izazvao gnev na društvenim mrežama!

Ostali sportovi -

Kvoterbek Las Vegas Rajdersa, Derek Kar, pružio je podršku bivšem saigraču Henriju Ragsu, koji je u alkoholisanom stanju izazvao nesreću u kojoj je život izgubila mlada srpkinja Tina Tintor (23).

Rags se zakucao u automobil nesrećne devojke pri brzini većoj od 250 kilometara na sat, na deonici puta gde je ograničenje 60 km/h. Amerikanac je imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od dozvoljenog. U njegovom automobilu je nakon nesreće pronađen i napunjen pištolj.

Ova jeziva nesreća šokirala je Ameriku. I dok mnogi šalju poruke saučešća porodici ubijene devojke iz Srbije, američki NFL igrač Derek Kar otvoreno je stao uz Ragsa.

"Biću uvek tu za njega, to se neće promeniti. Ja ću mu to i pokazati, ali njemu sada treba da ga ljudi vole. On se sigurno veoma loše oseća i treba mu ljubav ljudi. Ako niko neće drugi da mu je pruži, ja ću to uraditi", rekao je Kar.

Korisnike Tvitera zaprepastila je izjava američke sportske zvezde. Kvoterbek Las Vegas Rajdersa svojom šokantnom izjavom izazvao je burne reakcije javnosti:

"Ovo je lice žene koju je Henri Rags ubio. Imala je 23 godine, zvala se Tina Tintor. Henriju Ragsu ne treba ljubav, treba mu zatvorska ćelija", jedan je od komentara na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

komentari
foto: Printscreen Twiter

"Koji ku**c? Čovek je ubio i to je tvoj odbovor. Ti treba da budeš uz porodicu te devojke, njoj je potrebna ljubav sada", smatra jedan korisnik Tvitera.

komentari
foto: Printscreen Twiter

"Spalio je 23-godišnju devojku i njenog psa žive, i to tako što je vozio 260 na sat, ali njemu trebaju ljubav i podrška".

komentari
foto: Printscreen Twiter

Bahata zvezda

Nakon nesreće koju je izazvao Amerikanac nije delovao utučeno. Ponašao se jako bahato kada je policija stigla lice mesta, vikao je, nije želeo da da krv na analizu...

Kasnije je platio kauciju od 150.000 evra i pušten je na slobodu.

Detalji nesreće

Američki sportista je pijan vozio "ševrolet" 250 kilometara na sat na deonici na kojoj je ograničenje 60. U punoj brzini je udario u "tojotu" u kojoj je sa svojim psom bila nesrećna Tina.

Devojka je ostala zaglavljena u automobilu. Očevici su otkrili da je brzo izbio plamen i da nisu uspeli da je izvuku na vreme. Devojka je davala znake života kada je vozilo počelo da gori.

U Ragsovom automobilu bila je i njegova devojka Kiara Vašingron, koja je pretrpela, kako su naveli iz policije, ozbiljne povrede.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track