OVO MOŽE SAMO TAJSON FJURI: Otac mu baca 10 kila tešku kuglu na stomak, a on viče - UDRI JAČE ĆALE, BAŠ MI SE SVIĐA! VIDEO
Foto: Profimedia

spartanac

OVO MOŽE SAMO TAJSON FJURI: Otac mu baca 10 kila tešku kuglu na stomak, a on viče - UDRI JAČE ĆALE, BAŠ MI SE SVIĐA! VIDEO

Ostali sportovi -

Neverovatni Englez ponovo izazvao pažnju javnosti

Neverovatan je momak Tajson Fjuri, svetski prvak u teškoj kategoriji. Nedavno je na maestralan način nokautirao velikog rivala Dionteja Vajldera, a da se sprema za nova dostignuća pokazuju i njegovi spartanski treninzi.

Tajson Fjuri, Diontej Vajlder
foto: Profimedia

Popularni "Kralj Cigana" inače pravoslavac, žestoko trenira sa ocem Džonom. Njegova želja je da objedini sve pojaseve u teškoj kategoriji. Tajson Fjuri (33) trenutno je vlasnik najprestižnije titule u WBC verziji, ali ostale drži Ukrajinac Aleksandar Usik u WBA, IBF i WBO verziji.

Video na kojem Tajson Fjuri trenira sa ocem kao Spartanac pojavio se na društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara. Englez leži na podu u ringu i prima žestoke udarce, jer njegov otac Džon (57) nemilosrdno baca kuglu od 10 kilograma na njegov stomak i time iskušava snagu njegovih trbušnih mišića.

A, reakcija Tajsona Fjurija je neverovatna. On prima udarce i viče:

- Udri me, ćale! Sviđa mi se! Daj jedan jak, sad!

Tajson Fjuri
foto: Profimedia

Da bi stigao da izazove Ukrajinca i objedini sve pojaseve, Tajson Fjuri moraće prvo da odbrani titulu u martu ili aprilu 2022, kada bi trebalo da uđe u ring sa izazivačem Dilijanom Vajtom. Do sada ima skor od 31 borbe, bez poraza, uz samo jedan nerešen meč sa Diontejom Vajlderom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track