IVANA SE POJAVILA NA GALA CEREMONIJI, A SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENU HALJINU Svetloplava svila i ŠIK detalj istakli su njeno telo
Foto: Instagram/ivanaspanovic

Kompletna dominacija

IVANA SE POJAVILA NA GALA CEREMONIJI, A SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENU HALJINU Svetloplava svila i ŠIK detalj istakli su njeno telo

Ostali sportovi -

Srpska atletičarka Ivana Španović, od nedavno Vuleta, nedavno je na svečanoj ceremoniji Balkanske atletike održane u Beogradu, dobila nagradu za najbolju atletičarku.

Ivana je i ovog puta blistala tokom ceremonije, a pojavila se u jednostavnom i elegantnom izdanju koje je privuklo poglede okupljenih.

Gospođa Vuleta se pojavila u haljini od svetloplave svile koja je u predelu struka imala široki pojas, što je istaklo vitko, izvajano telo sportistkinje.

Ovu lepu kreaciju je ukrasio i neobičan detalj - ptičice u oker boji. U sve to se uklopio pomenuti pojas koji je bio ukrađen zlatnim detaljima, koji su inspirisani ornamentom iz manastira Ravanica.

Ivana je haljinu upotpunila dezeniranim salonkama.

Ivana je po dobijanju nagrade objavila i emotivnu poruku upućenu ocu Ljubiši, sa kojim se fotografisala.

"Pobede bez samopoštovanja su prazne pobede. Porazi su ništa drugo sem karike u lancu svakodnevnih izazova, mikro traume i tihe pobede... neraskidiva veza. Nešto mnogo veće od brojeva i daljina čini vreme koje ulažem u sebe i na koji način. Mera ljudskosti je jedini kriterijum kojim možemo vrednovati ljudske živote - uči me od malena... moj mentor, inspiracija i večiti uzor", napisala je Ivana uz hešteg "tajo".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track