STRAVIČNE VESTI IZ PARIZA: Rukometaš Francuske izboden u novogodišnjoj noći! Propustiće Evropsko prvenstvo i meč sa Srbijom
Foto: Profimedia

Užas

STRAVIČNE VESTI IZ PARIZA: Rukometaš Francuske izboden u novogodišnjoj noći! Propustiće Evropsko prvenstvo i meč sa Srbijom

Ostali sportovi -

Francuski rukometaš Elohim Prandi (23), koji je pozvan na pripreme francuske reprezentacije za Evropsko prvenstvo 2022, izboden je u novogodišnjoj noći.

Prandi je na sreću van životne opasnosti, objavio je njegov klub PSŽ u subotu, ali će propustiti predstojeći šampionat koji startuje 13. januara.

"Elohim Prandi bio je žrtva nasilnog napada u Parizu i zadobio je nekoliko uboda nožem. Igrač je trenutno na posmatranju u bolnici i njegovo stanje ne izaziva zabrinutost", stoji u saopštenju PSŽ.

Levi bek s 10 nastupa za reprezentaciju bio je sigurni putnik na EVRO od 13. do 30. januara u Mađarskoj i Slovačkoj, a nije bio na prvim pripremama zbog pozitivnog testa na kovid-19.

On se pridružio dugoj listi izostanaka kod Francuske na kojoj su Timoti Ngesan, Nedim Remili i Luka Karabatić, dok je Nikola Karabatić zaražen koronavirusom.

Francuska je na EVRU u grupi s Hrvatskom, Srbijom i Ukrajinom. Srbija će protiv Francuske igrati 17. januara. Pre toga će rivali srpskom timu biti Ukrajina 13. januara i Hrvatska 15. januara. Sve mečeve naš tim će igrati u Segedinu. Dve prvoplasirane ekipe će nastaviti takmičenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track