KORONA MUKE PRED EURO: Meč rukometaša Makedonije i Izraela otkazan
Foto: Profimedia

GLOBALNA PANDEMIJA

KORONA MUKE PRED EURO: Meč rukometaša Makedonije i Izraela otkazan

Ostali sportovi -

Utakmica rukometnih reprezentacija Severne Makedonije i Izraela, koja je trebalo da bude odigrana večeras, otkazana je jer su tri izraelska igrača pozitivna na kovid, objavili su lokalni mediji.

Taj drugi kontrolni meč dve reprezenzacije, zatvorenog tipa u dva dana, trebalo je da bude odigran u sportskoj dvorani "Boris Trajkovski" u Skoplju sa početkom u 18.00.

U jučerašnjoj pripremnoj utakmici za predstojeće Evropsko provenstvo Severna Makedonija je je pobedila Izrael 31:28.

Kako je ranije danas objavljeno, svi rukometaši Severne Makedonije bili su negativni na kovid na prvom obaveznom testiranju za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Protokol Evropske rukometne fedeeracije (EHF) za učešće na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj predvidja kovid testiranja reprezentacija 4. 7. i 10. januara.

Rukometna federacija Makedonije (RFM) je 2. januara saopštila da su svi reprentativci imunizovani protiv kovida i da su na početku priprema, dan ranije, urađeni preventivni testovi i da su bili negativni.

Planirano je makedonska rukometna reprezentacija iz Skoplja za Debrecin otputuje 11. januara.

Severna Makedonija će prvi meč na Euru 2022. odigrati 13. januara protiv Slovenije, nakon čega slede utakmice protiv Crne Gore i Danske.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track