KAVEZ MU "OTVORIO GLAVU": MMA borac ima rasekotinu od 20 centimetara, HOROR scene, meč odmah prekinut! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

jezivo

KAVEZ MU "OTVORIO GLAVU": MMA borac ima rasekotinu od 20 centimetara, HOROR scene, meč odmah prekinut! (FOTO)

Ostali sportovi -

Ogromni propusti u organizaciji revije borilačkih veština

Dosad neviđene, krvave i brutalne scene viđene su na otvaranju festivala borilačkih veština, u organizaciji "Martial Combat League".

Hanter Bun
foto: Printskrin/Instagram

Nesrećni borac Hanter Bun teško je nastradao na početku borbe, pošto je jako glavom udario u vrata kaveza, koja nisu bila adekvatno zaštićena. Usled siline udarca Bun je na glavi zaradio rasekotinu dužine 20 centimetara. Očevici iz publike kazali su da mu se "glava bukvalno otvorila".

Hanter Bun
foto: Printskrin/Instagram

Hanter Bun bio je u šoku i ležao je u lokvi krvi. Cela scena izgledala je kao iz horor filmova. Lekarska ekipa je odmah ušla u ring i pružila pomoć okrvavljenom borcu, koji je završio u bolnici, dok su organizatori prekinuli reviju.

- U šoku smo kao i svi ostali zbog onog što se dogodilo, ali uveravamo da kavez nije bio ništa drugačije postavljen nego ranije. Komisija je sve pregledala pre početka borbi i nikakvi problemi nisu pronađeni. Ne znamo još kako se ovaj incident dogodio - poručili su iz organizacije.

Hanter Bun se putem društvenih mreža javio iz bolnice. Čak je uspeo da se našali i poruči da će biti dobro.

- Hvala vam za svu ljubav i podršku! Dobro sam, biće mi potrebno nekoliko dana za oporavak i odmor. Definitivno je to bila noć koju neću zaboraviti, ha, ha. Čujemo se uskoro - poručio je Bun.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track