TOM BREJDI ZATRESAO PLANETU: Posle susreta sa Kristijanom Ronaldom i samo 40 dana od penzionisanja objavio da se vraća na teren!
Foto: Tviter/Kristijano Ronaldo

Najveći ponovo na terenu

TOM BREJDI ZATRESAO PLANETU: Posle susreta sa Kristijanom Ronaldom i samo 40 dana od penzionisanja objavio da se vraća na teren!

Ostali sportovi -

Tom Brejdi nije završio karijeru!

Iako je pre samo 40 dana poručio da odlazi u penziju 45-godišnji najbolji kvoterbek u istoriji NFL objavio je da se vraća!

Brejdi je tokom vikenda boravio u Engleskoj, tačnije u Mančesteru gde je gledao premijerligašku utakmicu između Junajteda i Totenhema. Na njoj je briljirao Kristijano Ronaldo koji je postigao het-trik. Njih dvojica su se našli posle utakmice i sasvim sigurno razgovarali i o ovoj odluci da se vrati na teren.

Tom Brejdi je na društvenim mrežama poslao jasnu poruku navijačima.

"U poslednja dva meseca sam shvatio da je moje mesto i dalje na terenu, a ne na tribinama. Doći će vreme i za to, ali ne sada. Volim svoje saigrače i volim svoju porodicu koja me podržava. Oni sve to čine mogućim. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi. Imamo nedovršeni posao", poručio je Brejdi.

Brejdi, koji je oženjen manekenkom Žizel Bundšen, ima sedam Superboul titula, šest sa Nju Inglandom i jednu sa Tampa Bej Bakanirsima.

Pet puta je bio Superboul MVP, tri puta MVP celog NFL-a. Dva puta je bio najbolji ofanzivni igrač NFL, tri puta izabran u prvi Ol-pro tim, tri puta u drugi Ol-pro tim.

Čak 15 puta je nastupio u Proboul meču.

Vlasnik je mnogobrojnih rekorda kada je u pitanju uloga kvoterbeka u američkom fudbalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track