MAJK TAJSON PRODAJE BOMBONE OD MARIHUANE: Zapanjićete se kad vidite KAKAV OBLIK imaju ovi slatkiši i po kome su napravljene
Foto: EPA, Twitter

zgrće dobre pare

MAJK TAJSON PRODAJE BOMBONE OD MARIHUANE: Zapanjićete se kad vidite KAKAV OBLIK imaju ovi slatkiši i po kome su napravljene

Ostali sportovi -

Bivši apsolutni šampion u boksu ima smisla za marketing i reklamu

Majk Tajson je u svoje vreme bio apsolutni vladar ringa u teškoj kategoriji. Tokom karijere, a i posle život mu je bio protkan nizom kontroverzi, od toga da je odgrizao uho Ivanderu Holifildu, do toga da je tukao i maltretirao žene, a onda počeo i da uzgaja marihuanu.

Majk Tajson
foto: Printskrin/Instagram

Majk Tajson unazad nekoliko godina ima plantaže marihuane. Uzgoj ove biljke dozvoljen je u Kaliforniji, a nekadašnji bokser svake godine proširuje imanje, jer se posao pokazao kao vrlo unosan. Gvozdeni Majk očigedno ima smisao za dobar biznis, pa marihuanu uzgaja na 16 hektara zemlje. Kako pišu mediji iz SAD Majk Tajson godišnje zaradi 6.000.000 dolara.

Uglavnom marihuana sa "Majkovog ranča" koristi se u medicinske svrhe, a od nedavno Tajson je sklopio ugovor sa jednom kompanijom koja pravi gumene bombone. I to ne bilo kakve.

Ovaj delišes ima oblik uha Ivandera Holifilda. Marketinški ovaj potez pokazao se kao sjajan, jer je proizvod vrlo brzo našao potrošače, a time je i doneo bivšem bokseru dodatnu zaradu.

Sa druge strane, mnogi na društvenim mrežama osuđuju Tajson tvrdnjama da mu je ideja morbidna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track