ZABLISTALI MLADI SNOUBORDERI VIA STARSA Pokazali veliko umeće na regionalnim takmičenjima! FOTO
Foto: Via Stars

DASKA KOJA ŽIVOT ZNAČI

ZABLISTALI MLADI SNOUBORDERI VIA STARSA Pokazali veliko umeće na regionalnim takmičenjima! FOTO

Ostali sportovi -

Mladi snouborderi iz Srbije testirali su svoje umeće i zablistali u atraktivnim disciplinama veleslalomu, skokovima i trikovima na regionalnim takmičenjima.

Via Stars Kup, Stara Planina Kup, ABC Kup okupio je decu iz celog regiona koja su našla zabavu u ovim disciplinama na snegu, prenosi sajt mirodjija.rs.

ViA Stars
foto: Via Stars

Nisu se samo zabavili već i briljirali. Via Stars snoubord klub je okupio decu u velikom broju i trenira sa njima svakodnevno na padinama Kopaonika, a ove godine rezultat rada je bio itekako vidljiv.

Marko Vukadinović , Eli i Izi Jokanović, Mateja Zdravković, Stefan Edelman, Andjela Djogic, Relja, Nia Pešić i Jug Pešić, Ilija Pešić , Todor Jović , Daria Acković, Aleksandra Lekić, Boris Mitrović, Marija Mirković , Mina Stanković, Viktorija Vukomirović pokazali su zavidne rezultate na takmičenjima.

ViA Stars
foto: Via Stars

Snoubord je postao nova snaga na skijalištima Srbije i deca se vrlo često odlučuju za snoubord sa uzrazrom od 11 do 14 godina, kaže Violeta Marinković trener „Via Stars „kluba.

Via Stars
foto: Via Stars

- Ove sezone debitovao je mladi Jug Pešić koji je pokazao izuzetan napredak u skokovima pod budnim okom trenera Filipa Filipovića. Dolazi nova generacija klinaca koji će biti naši naslednici i bolji od nas - istakla je i dodala da se nada da će mlade nade narednih godina pružiti još užitaka i radosti novih plasmana na domaćim i FIS trkama .

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track