00:34

Preminuo rukometaš Denis Tot (27)

šta se zapravo desilo?

MISTERIZONA SMRT MLADOG HRVATA POTRESA REGION Događaji iz noćnog kluba pod velom tajne, snimci obrisani? Policija ćutala 24 sata?

Ostali sportovi -

Balkansku javnost potresla je vest o sudbini mladog hrvatskog reprezentativca u Butelu. U četvrtak je 27-godišnji Denis Tot dovezen je u Hitni centar Kliničkog kompleksa Majke Tereze, bez svesti. Nažalost, nakon 24 sata Tot je izgubio najvažniju bitku - za život.

Prema nepotvrđenim i nezvaničnim informacijama do kojih je došao makedonski "24Rakomet", Tot je bez svesti prevežen u bolnicu nakon fizičke tuče u kojoj je zadobio teške povrede. Ta informacija nije potvrđena.

Ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo saopštenjem, koje je u suprotnosti sa nezvaničnim informacijama, ali i natpisima u pojedinim makedonskim i hrvatskim medijima u kojima se govori o navodnoj fizičkoj tuči u jednom noćnom klubu u Skoplju ili ispred njega, a koje je uključivalo i pripadnike obezbeđenja tog noćnog kluba.

Zanimljivo, snimci iz noćnog kluba i te navodne tuče su obrisani?! Bar tako pišu mediji u Hrvatskoj, konkretno Večernji list.

Iz MUP-a su potvrdili da je rukometaš dovežen u bolnicu u teškom opštem stanju sa srčanim zastojem, ali bez vidljivih tragova nasilja.

Više od 24 sata je bilo potrebno MUP-u za objavljivanje saopštenja za javnost o incidentu s rukometašom skopskog kluba Butel, koji se nažalost okončao tragično završio.

Denis Tot je stigao u Butel iz Ohrida. On je karijeru počeo u rodnom Đakovu, igrao je za Ademar Leonu, austrijski Bruk, Poreč i Bjelovar.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

HRVATSKI RUKOMETAŠ U KOMI! Isplivali jezivi detalji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track