DRAMA LESKOVAČKOG BOKSERA PRILIKOM SLETANJA U MOSKVU: Andrej spreman za 14. pobedu u profesionalnom boksu
Foto: Privatna arhiva

Završne pripreme

DRAMA LESKOVAČKOG BOKSERA PRILIKOM SLETANJA U MOSKVU: Andrej spreman za 14. pobedu u profesionalnom boksu

Ostali sportovi -

Profesionalni bokser Andrej Pešić iz Leskovca trenutno se nalazi u Moskvi gde se sprema za 14. pobedu u profesionalnom boksu na predstojećem meču koji je planiran za petak 15. april, protiv ruskog boksera čije ime će biti naknadno objavljeno.

U toku su završne pripreme za predstojeći meč, a njegov trener Bratislav Pešić kaže za Kurir da je Andrej maksimalno motivisan da svom gradu i državi donese još jednu pobedu.

“Imali smo odlične pripreme od skoro tri meseca i Andrej je maksimalno motivisan i spreman za ring i još jednu pobedu”, ističe Pešić.

Po njegovim rečima, u Moskvi je stanje sasvim normalno i na ulicama nema nikakvih naznaka da je Rusija u ratu.

“Sve radi i funkcioniše potpuno normalno. Nema čak ni preteranog prisustva policije”, tvrdi.

Ipak, neprijatnost i dramu su doživeli prilikom samog sletanja u glavni grad Rusije.

“Let je protekao uobičajeno mirno, međutim, odmah nakon sletanja stjuardese su počele da požuruju putnike da izađu iz aviona. Avion je bio prepun i iskrcavanje je teklo sporo, pa su bukvalno počele da viču i paniče da što pre izađeno. Nastao je potpuni metež i na izlazu su nam saopštili da imaju dojavu o podmetnutoj bombi. Aerodrom je bio prepun policije. Imali smo čak tri kontrole do izlaza”, preprićava Pešić.

Andrej i Bratislav sa svojom sportskom ekipom u danima pred meč koriste priliku i da uživaju u čarima najveće pravoslavne prestonice odakle sugrađanima obećavaju još jednu pobedu.

D. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track