UBIJENI RUKOMETAŠ JE POZNAVAO DEVOJKU KOJA GA JE MUČKI ŠUTIRALA: Otkriveni novi detalji istrage o tragičnoj smrti Hrvata!
Foto: GRK Ohrid

NOVE INFORMACIJE

UBIJENI RUKOMETAŠ JE POZNAVAO DEVOJKU KOJA GA JE MUČKI ŠUTIRALA: Otkriveni novi detalji istrage o tragičnoj smrti Hrvata!

Ostali sportovi -

Nedavno ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota u Skoplju i dalje je u je u centru pažnje javnosti u regionu.

Tot je prošle sedmice preminuo od posledica povreda koje je zadobio od nekoliko lica ispred jednog noćnog kluba u Skoplju.

Tim povodom oglasio se Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski koji je odbio navode da je neko želeo da prikrije te događaje

"Na temelju snimka, rekonstruisali smo ceo događaj. Prema izjavama osoba koje su bile tamo, reč je o ličnom odnosu između devojke i stradalog", rekao je Spasovski.

On je dodao da je raspisana međunarodna poternica za čovekom koji je prvi udario hrvatskog rukometaša, dok je pomenuta devojka šutirala Tota dok je Tot nepomično ležao na betonu.

Spasovski je naglasio da su informaciju da nema tragova nasilja dobili policijski službenici koji rade na ovom slučaju. On je dodao da su u sklopu istrage na razgovor pozvani vlasnik diskoteke i jedna radnica.

"Sve predmete žrtve i osuđenika preuzela su istražna tela i sve će se ispitati. Uzeli smo odeću koju je nosio, telefon i sve stvari koje su u tom trenutku bile kod njega", objasnio je Spasovski.

Odlučno je demantovao tvrdnje da se nešto u ovom slučaju zataškava ili krije video sa nadzornih kamera.

Ono što buni javnost je dilema zbog čega su iz bolnice prvo objavili da nije bilo vidljivih tragova povreda na telu Denisa Tota, a nakon toga se ispostavilo da je Hrvat bio ubijen.

U međuvremenu se pojavio i video snimak na kojem se vidi da su Tota nepoznata lica brutalno tukla dok je on bespomoćno ležao. Upravo je pomenuta devojka bila najprimećenija, pošto je šutirala kasnije preminulog...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track