ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE UBISTVA RUKOMETAŠA: Uhapšena devojka se samo smejala! Šutirala Denisa u glavu, a sada policiju ismejavala
Foto: Instagram, Pirntscreen, GRK Ohrid

Užas

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE UBISTVA RUKOMETAŠA: Uhapšena devojka se samo smejala! Šutirala Denisa u glavu, a sada policiju ismejavala

Ostali sportovi -

Hrvatski mediji došli su do neverovatnih saznanja iz istrage o ubistvu rukometaša Denisa Tota (27).

Ubistvo nije do kraja razjašnjeno, a tri osobe su privedene nakon pregledanih snimaka sa sigurnosnim kamera. Na njima se vidi kako onesvešćenog nesrećnog mladića šutira i gazi po glavi devojka koju je poznavao od ranije. Hrvatski mediji su saznali i detalje sa njenog saslušanja.

Policija u Skoplju ostala je u šoku dok je uzimala izjavu privedene devojke - Klementine Levkovske (19), jer sa njom nije moglo da se komunicira!

"Samo se smejala. Smejala se kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u prodavnici, a ne ubistva", rekli su izvori iz policije za "Jutarnji".

Klementina Levkovska, Denis Tot
foto: Privatna arhiva

Takođe, izvori hrvatskog lista navode da je devojka zbog koje je Denis Tot pretučen ispred kluba "Privilege" već sa 14 godina bila na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi, kao i da su o njoj računa vodile socijalne službe. Još dok je bila maloletna bežala je od kuće i konzumirala narkotike, a socijalni radnici su se bavili njenim slučajem zbog zanemarivanja deteta koje ima godinu i po dana.

Kurir sport

Bonus video:

00:24

BRUTALNO NASILJE U PRIJEPOLJU: Dva mladića pretučena ispred lokala ZADOBILI TEŠKE TELESNE POVREDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track