LOZNICA ŽELI TITULU U SKOPLJU: Pred finalni turnir za prvaka Regionalne lige u boksu
Foto: T. Ilić

LOZNICA

LOZNICA ŽELI TITULU U SKOPLJU: Pred finalni turnir za prvaka Regionalne lige u boksu

Ostali sportovi -

Prestonica Severne Makedonije, Skoplje biće od 14. do 17. juna domaćin finalnog turnira za prvaka Regionalne lige u boksu na kome učestvuje Bokserski klub Loznica. Za titulu će pored Loznice rukavice ukrstiti još tri ekipe – Crvena zvezda, Željezničar iz Sarajeva i Vitezovi Zagreb.

Borbe će biti u hali ‘’Boris Trajkovski“, a polufinalne su na programu 15. juna dok je finale dva dana kasnije. Prema rečima Dragana Pantelića, predsednika BK Loznica, polufinalni parovi su Crvena zvezda – Železničar i Loznica – Vitezovi Zagreb.

- U Skoplje idemo sa velikim ambicijama, sa željom da uđemo u finale i titulu prvaka Regionalne lige u boksu donesemo u Loznicu. Znamo da to neće biti lako, najpre je potrebno da savladamo Zagreb, a onda treba slaviti i u finalu gde će nam protivnik najverovatnije biti Crvena zvezda koja se ozbiljno pojačala i ima u ekipi šest boksera iz Rusije. Uoči finalnog turnira pripremaćemo se desetak dana najbolje što možemo, želimo da budemo što spremniji, a imamo kvalitetnu, respektabilnu ekipu. Na finale vodimo najmanje 16 boksera, a, inače, planiramo da dovedemo i nekoliko kvalitetnih, zvučnih pojačanja koja nam mogu doneti prevagu u ringu – kazao je danas Pantelić.

Loznica
foto: T. Ilić

Okosnicu tima Loznice činiće Aličić, Memić, Đokić, Filipović, Ristanović, Suljić, Galanov, Veljković Jovanović, a predsednik kluba je rekao da će o pojačanjima javnost biti blagovremeno obaveštena. U BK Loznica ističu dobru podršku Grada Loznice i očekuju da će tako biti i ubuduće, a da će njihov odgovor biti šampionska titula Regionalne lige u boksu i potvrda da je Loznica i dalje ‘’grad boksa’’ i kvalitetnog sporta.

Loznica
foto: T. Ilić

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track