NAJVEĆA MMA ZVEZDA NAJAVLJUJE VELIKI POVRATAK: Pogledajte kako slavni Irac udara u džak nogom koja je bila slomljena! VIDEO
Foto: Profimeda

NASTAVLJA DA ŠOKIRA

NAJVEĆA MMA ZVEZDA NAJAVLJUJE VELIKI POVRATAK: Pogledajte kako slavni Irac udara u džak nogom koja je bila slomljena! VIDEO

Ostali sportovi -

Kroz nešto manje od mesec dana, biće tačno godinu dana od poslednjeg nastupa najveće svetske MMA zvezde - Konora Mekgregora. ''Notorious'' je borbom protiv Dastina Poiriera predvodio UFC 264 šou, a meč se završio neslavno po Irca.

Naime, Mekgregor je pretrpio težak prelom leve noge pre kraja prve runde. Bilo je jasno kako harizmatični Irac neće moći da nastavi meč nakon prve runde i borba je prekinuta. Poirier upisao je tako drugu uzastopnu pobjedu nad Konorom, a Irac otišao na dužu pauzu.

Spekulisalo se čak i da je Konor blizu završetka karijere, s obzirom na težinu povrede. Mekgregor je zaradio ogromnu svotu novca u dosadašnjoj karijeri, pa se postavlja pitanje koji su zaista motivi da nastavi dalje da se bori. Ipak, on sve to ignoriše i najavljuje epski povratak, a već je najavljeno da će se o tome snimati nekoliko dokumentarnih filmova!

Mekgregor je na društvenim mrežama podelio snimke koji su prično ohrabrujući za milione njegovih fanova širom sveta. Naime, Mekgregor punom snagom udara u džak i to upravo levom nogom koju je povredio prošle godine protiv Poiriera.

''Nešto poput fenomena'', napisao je Konor u opisu najnovijeg videa:

Prvi komentari su zapravo jako pozitivni i Mekgregor je oduševio mnoge svojim udarcima. Međutim, kada je njegov povratak u pitanju, nažalost, još nema konkretnih informacija.

Ko će biti njegov protivnik, u kojoj će se kategoriji Mekgregor boriti i hoće li meč uopšte biti za titulu, samo su neke od nepoznanica koje se vezuju da najveću MMA zvezdu u istoriji!

Antologijski bokserski meč i poraz od Mejvedera u Las Vegasu

Pre pet godina, Konor Mekgregor se okušao i u profesionalnom boksu kao debitant! Rival mu je bio jedan od najvećih boksera u istoriji, Amerikanac Flojd Mejveder junior, u spektakularnom meču u Las Vegasu. U oproštajnom meču, Mejveder je zabeležio jubilarnu 50. pobedu u isto toliko mečeva!

MMA borac održao se u ringu do sredine desete runde, kada je sudija prekinuo meč, jer je bilo jasno da Irac više ne može da se brani. Nekadašnji vodoinstalater iz Dablina, koji je postao strah i trepet oktagona, borilišta za mešovite borilačke veštine (MMA) u kojima je gotovo sve dozvoljeno, na kraju ipak nije imao rešenje za Mejvedera. Za najbolja mesta u dvorani, neki gledaoci su izdvojili i preko 100.000 dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track