KUNGFU VUŠU REPREZENTACIJA DONELA 25 MEDALJA: Štefanek i Marinković dočekali šampione s Evropskog prvenstva!
Foto: Sportski Savez Srbije

STVARNO SMO SPORTSKA NACIJA

KUNGFU VUŠU REPREZENTACIJA DONELA 25 MEDALJA: Štefanek i Marinković dočekali šampione s Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi -

Kungfu vušu reprezentacija Srbije na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u bugarskom gradu Burksu ostvarila je značajan uspeh - u konkurenciji od pionira do juniora osvojeno je 25 medalja!

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković upriličili su prijem za osvajače medalja, pa su čestitke lično dobili: Iva Angeleski zlato (juniori), Anastasija Petrović zlato (stariji pioniri), Srećko Kuzmanović srebro (juniori), Andrija Matović srebro (juniori), Lazar Anđelković srebro (junior) i treneri Miloš Lazarević, pomoćni trener Aleksandar Petrović i predsednik Srpskog kungfu vušu saveza Zoran Ćendić.

“Čestitam mladim sportistima na ostvarenom uspehu. Veoma je bitno da kungufu vušu reprezentacija ima rezultate na međunarodnim takmičenjima, a juniori su dokazali da se odlično radi u samom savezu i stvara baza za seniorsku kategoriju. Osvajačima medalja želim da nastave da treniraju još više, pa da i kao seniori nastave da nižu uspehe. Nakon ovog prijema trudićemo se da kao Sportski savez Srbije pomognemo funkcionisanje naših članica”, istakao je Štefanek.

Generalni sekretar Goran Marinković se pridružio čestitkama predsednika:

“Čestitam vam i želim da nastavite kako ste započeli svoje sportske karijere. U Sportskom savezu Srbije imate podršku. Zajedničkim trudom i radom, nadamo se unapređenju kungfu vušua u Srbiji i naravno očekujemo još rezultata”, rekao je Marinković.

Predsednik Srpskog kungfu vušu saveza Zoran Ćendić zahvalio se Sportskom savezu Srbije:

“Sa prošlog Evropskog prvenstva održanog u Moskvi takmičari su doneli četiri medalje. Sada zahvaljujući podršci Sportskog saveza Srbije osvojen je veći broj odličja. Nastavićemo vredno radimo, imamo dobre takmičare i odličnu saradnju sa Sportskim savezom Srbije, pa se nadam da ni kontinuitet uspeha neće izostati”, izjavio je Ćendić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track