ŠOU PROGRAM NAJVEĆE MMA ZVEZDE NA IBICI! Oštre reakcije Konorovih fanova zbog ovog skandaloznog postupka sa šeširom! VIDEO
Foto: Printscreen

šoumen

ŠOU PROGRAM NAJVEĆE MMA ZVEZDE NA IBICI! Oštre reakcije Konorovih fanova zbog ovog skandaloznog postupka sa šeširom! VIDEO

Ostali sportovi -

Najveća MMA zvezda u istoriji, slavni Irac Konor Mekgregor proteklih dana je ‘‘partijao‘‘ na Ibici! Naime, nepoznata osoba bacila je šešir u smeru ‘‘Notoriousa‘‘ i Konor je na neki način pogođen tim šeširom. Iako je utisak bio da šešir nije bačen s namerom da uznemiri Mekgregora, Irac nije oduševljeno reagovao.

Podigao je palac prema gore i ‘‘sarkastično‘‘ je čestitao osobi koja je bacila šešir. U nastavku videa vidljivo je kako je Mekgregor nagazio šešir koji je završio na podu i pritom je ljutito nešto dobacio osobi koja je bacila šešir.

Iako je ovo zapravo podosta mirna reakcija uzevši u obzir na što nas je navikao proteklih godina, svejedno nije naišao na odobrenje fanova i javnosti.

Evo nekih od komentara: Tako si opasan, Konore, Nemoj slomiti svoju nogu, Da mu je netko bacio paket kokaina, bio bi puno srećniji, Tip se bavi svime osim svojim poslom!

Mekgregor je svuida prisutan, od društvenih mreža pa do jahti na Ibici i trka Formule 1. Međutim, u kavezu ga nismo gledali duže od godinu dana i pitanje je kada će se ponovo boriti. Njegov slavi presudno su doprinele spektakularne borbe u Americi, gde živi veoma brojna i moćna irska emigracija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track