NOVI TEŽAK PORAZ SRBIJE: Vaterpolisti odigrali KATASTROFALNU poslednju četvrtinu i izgubili od Španije
Foto: Profimedia

SVETSKA LIGA

NOVI TEŽAK PORAZ SRBIJE: Vaterpolisti odigrali KATASTROFALNU poslednju četvrtinu i izgubili od Španije

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je još jedan poraz u grupnoj fazi Svetske lige, pošto je u Strazburu poražena od Španije rezultatom 20:15.

Ekipa Dejana Savića držala je susret protiv Španaca u rezultatskoj neizvesnosti sve do poslednje četvrtine koju je naš rival odigrao perfektno.

Na semaforu je nakon tri deonice pisalo 14:14, međutim, dodatno podmlađeni "delfini" nisu uspeli da zadrže isti nivo u poslednjih osam minuta, a to je na kraju dovelo do ubedljivog poraza.

Đorđe Vučinić je bio najbolji strelac Srbije sa pet golova, Marko Radulović je dodao tri, Nikola Lukić i Vasilije Martinović po dva, dok su se u strelce upisali i Stefan Branković, Gavril Subotić i Petar Velkić.

Podsetimo, u prvom kolu je od Srbije ubedljivo bolja bila Crna Gora, a naša selekcija će poslednju utakmicu u grupi igrati protiv Australije.

Crnogorci su u svom meču drugog kola poraženi od sledećeg protivnika Srbije rezultatom 9:8.

Podsetimo, Dejan Savić je odlučio da na ovo takmičenje ne povede najvažnije igrače, kako bi oni dobili odmor, a mladi i "novi" igrači priliku da steknu važno iskustvo igranja za nacionalni tim.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track