TUGA! SMRT OCA PRETEŠKO PODNEO: Nikola Rađen nikad emotovnije o velikom gubitku SVE JE BILO IZNENADA
Foto: Kurir televizija

KURIR Televizija

TUGA! SMRT OCA PRETEŠKO PODNEO: Nikola Rađen nikad emotovnije o velikom gubitku SVE JE BILO IZNENADA

Ostali sportovi -

Vaterpolista Nikola Rađen progovorio je u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji o gubitku svog oca, za koga je bio veoma vezan.

On je istakao da je smrt oca nastupila iznenada i da je tek kasnije shvatio koliki je to gubitak.

- Gubitak oca podneo sam veoma teško. Tek sam kasnije shvatio šta sam izgubio, nije mi bilo lako. Sve se desilo iznenada - rekao je Rađen i dodao:

Nikola Rađen
foto: Kurir televizija

- Moji su bili razvedeni, bio sam blizak sa ocem. Nisam bio svestan šta mi se dešava kada su mi se roditelji razvodili. Tek kasnije sam shvatio šta znači nemati podršku - rekao je Rađen.

Slavni vaterpolista istakao je da i u trenerskom poslu primećuje kod dece nedostatak muške figure.

- Vidim sada i kod druge dece kojima su roditelji razvedeni da fali taj deo muške figure u odrastanju, da fali samopouzdanje - kaže Rađen.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:07

ANU KOKIĆ KAD NALJUTIŠ ONA SE TRANSFORMIŠE Rađen u emisiji dobio pitanje da opiše pevačicu u 3 reči POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track