SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN, 12. U PROFI RINGU: Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini
Foto: PR tim Veljka Ražnatovića

Novi izazov

SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN, 12. U PROFI RINGU: Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini

Ostali sportovi -

Sve je spremno za spektakl u Jagodini (subota od 18 sati)!

Srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića nije uspela da poremeti ni promena rivala u poslednjem trenutku.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva 11

Pobeda 11

Pobeda nokautom 8

Naime, najavljeni trofejni Venecuelanac Gusmir Perdomo, izazivač za WBA pojas svetskog šampiona (tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele), nije uspeo da završi papirologiju oko vize koja mu je bila potrebna za ulazak u našu zemlju, pa je kao zamena u poslednjem trenutku uskočio Finac Jane Forsman.

Boksuje i Konovalov

Spektakl u izletištu Potok u Jagodini na otvorenom počeće u 18 sati (u slulaju nevremena biće premešten u Halu sportova).

Nakon četiri borbe u kik boksu, uslediće Ražnatovićev meč, pa treći ulazak u profi ring domaćeg borca Aleksandra Konovalova.

Jagodinac protiv Čeha Vojteha Majera, koji najavljuje rat, juri treći nokaut u isto toliko mečeva. Ako želi rat - dobiće rat!

- Pozivam moje Jagodince i sve Srbe da dođu i uživaju u pravim vrednostima, u sportu, i da podrže mog brata Veljka i mene - izjavio je Konovalov.

Sa Venecuelancem će Veljko rukavice ukrstiti 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka) u organizaciji spektakla Petkos Boks Promoušn, dok je sva njegova pažnja sada uprta u Finca koji ima skor 22 pobede, od čega 14 nokautom, uz 14 poraza.

- Uvek sam govorio da mi je najbitnije kako se ja osećam. Sada sam spreman 100 odsto i ne dozvoljavam da na mene utiču ovakve stvari, koje su u opisu posla menadžera. Moje je da nokautiram i Forsmana u Jagodini i Perdoma u Oberhauzenu. Uz Božiju pomoć idem do vrha - jasno je posle merenja u Jagodini poručio Veljko Ražnatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track