SNIMAK KOJI JE ZAPREPASTIO CELU PLANETU! Sva surovost BOKSA: Dečak preživljava PAKAO, a trenera to ne dotiče! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Pritnscreen

STRAŠNO

SNIMAK KOJI JE ZAPREPASTIO CELU PLANETU! Sva surovost BOKSA: Dečak preživljava PAKAO, a trenera to ne dotiče! (UZNEMIRUJUĆE)

Ostali sportovi -

Snimak koji je ostavio bez reči ceo svet prikazuje 10-godišnjeg dečaka koji se bavi boksom i od kojeg trener traži da skine kilažu pred meč.

Mališan prolazi kroz pakao, u velikim bolovima, ali to ne dotiče njegovog trenera koji je odlučan u nameri da izgura do kraja svoju zamisao.

- Znaš li s kim se boriš? Znaš li to? On takođe gleda ovaj video - odjekuju reči trenera na snimku koji je zaprepastio planetu.

Povodom ovog snimka oglasio se i prvi čovek WBC organizacije Maurisio Sulajman koji je osudio ovaj postupak.

- Ovaj video je uznemirujuć. Toliko je nebrige o skidanju kilograma na svim nivoima. Brutalno i kriminalno je videti da ovaj dečak prolazi kroz ovakvu torturu - rekao je Sulaiman.

- Ove scene zaista su stravične, posebno jer se radi o dečaku koji ima 10 godina i koji je u sportu iz čiste ljubavi. Srećom, nije došlo do tragedije i on je dobro nakon svega.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja