RUS JE UNIŠTIO AMERIKANCA U BEOGRADU! Svet bruji o ČELIČNOM NOKAUTU! Bokser nije znao gde se nalazi posle BRUTALNOG udarca VIDEO
Foto: BSS

LUDILO

RUS JE UNIŠTIO AMERIKANCA U BEOGRADU! Svet bruji o ČELIČNOM NOKAUTU! Bokser nije znao gde se nalazi posle BRUTALNOG udarca VIDEO

Ostali sportovi -

Iako je od spektakularne boks večeri prošlo nekoliko dana, utisci su još uvek jaki jer je glavna borba između Rusa i Amerikanca donela Beogradu nešto što ranije nije viđeno u ovom gradu.

Murat Gasijev, ruski bokser koji je nosio naslov šampiona planete, IBF titulu od 2016. do 2018. godine i WBA titulu 2018. u teškoj kategoriji do 90,7 kg, stigao je u prestonicu Srbije gde je priredio šou za pamćenje mnogoborojnoj publici.

Borba Rusa protiv Amerikanca, Karlosa Velča, trajala je samo pola runde od maksimalnih 12, a završena je brutalnim nokautom kakav se viđa samo na najvišem nivou boksa.

Gasijev je jednim udarcem završio borbu, bacio je Amerikanca na pod, a svima je odmah bilo jasno da borba neće biti nastavljena.

00:15

Nokaut Gasijeva o kojem se priča

Sudija je brojao Velču, koji je uspeo da ustane pre isteka 10 sekundi, ali se potom teturao po ringu, pa je prekid bio jedina opcija.

Gasijev je poslednje pripreme za borbu odradio u Srbiji, a nakon nokauta se zahvalio zbog podrške koju je dobio pre borbe u kojoj je pokazao da pripada svetskom vrhu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track