ZABRANILI JOJ NASTUP ZBOG VELIKIH GRUDI: Američka golferka u silnom problemu, ne može da igra na važnom turniru! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

stvarno, svašta

ZABRANILI JOJ NASTUP ZBOG VELIKIH GRUDI: Američka golferka u silnom problemu, ne može da igra na važnom turniru! (FOTO)

Ostali sportovi -

Američka golferka Pejdž Spiranak našla se u silnom problemu, pred nastup na jednom turniru.

Pejdž Spiranak
foto: Printskrin/Instagram

Ova zanosna plavuša bujnih oblina u poslednje vreme stekla je veliku popoularnost zahvaljujući atraktivnim fotografijama sa društvenih mreža. Postala je prava medijska zvezda. Pejdž redovno odgovora svojim pratiocima na Instagramu kojih ima čak 3,4 miliona.

Posle nekoliko burnih meseci otkrila je da joj se život promenio. Za britanske medije je rekla:

- Imala sam dosta sreće sa svojom karijerom jer je bila prilično stabilna, uprkos tome što su svi mislili da nikada neću biti uspešna. Ali ova je godina bila velika promena za mene. Mislim da je to zato što sam ostvarila veliku pažnju sslikajući se za jedan časopis, osim samo sporta i golfa, tako da je bilo neverovatno.

Lepa Pejdž Spiranak se nada da će je njen novi put u karijeri odvesti prema većim i boljim stvarima, a povratak u profesionalni golf nije očekivan. Za časopis "Maxim" je izjavila:

- Da ste mi na završnoj godini fakulteta rekli da će moj život krenuti ovim putem, nasmejala bih vam se u lice. Nikad nisam očekivala da će se nešto od ovoga dogoditi, ali sam veoma zahvalna što se dogodilo. Stvarno volim ono što jesam i ono što radim kroz stvaranje sadržaja kao influenserka. Dakle, zadovoljna sam kako je sve ispalo. Volela bih da sam igrala golf na višem nivou i postigla više, ali ne bih to menjala za bilo šta.

Amerikanka je otkrila da joj je jedna humanitarna organizacija zabranila nastup na turniru, a razlog je potpuno bizaran - njene velike grudi. Naime, organizatori su smatrali kako će odvlačiti pažnju drugih takmičara.

- Htela sam da pomognem humanitarnoj organizaciji, ali su mi rekli da me čelni ljudi vide na neki drugačiji način i da zbog toga ne mogu da učestvujem. Golf nazivaju gospodskom igrom, ali u ovome nema ništa gospodski - rekla je lepa Pejdž podkastu "A-Round".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track