SRBIN PREBIO RUSA, PA DOBIO JEZIVU PRETNJU: Ako me bude sreo u kavezu, progutaću ga bez žvakanja! Dajte mi MESA!
Foto: Printscreen

mma

SRBIN PREBIO RUSA, PA DOBIO JEZIVU PRETNJU: Ako me bude sreo u kavezu, progutaću ga bez žvakanja! Dajte mi MESA!

Ostali sportovi -

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić napravio je pravu pometnju trijumfom nad favorizovanim Rusom Aleksandrom Šlemenkom. Bio je to klasičan nokaut, pa je sudija morao da prekine meč.

Aleksandar Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Ovakav ishod iznenadio je sve poznavaoce prilika u MMA, posebno što je meč održan u Moskvi, a Šlemenko slovio za apsolutnog favorita. Međutim, Aleksandar Ilić, popularni Džoker, pokazao je da nema strah i da će se za njega tek čuti u ovom sve popularnijem sportu.

Magomed Ismailov, koji je trebalo da se u narednom meču sastane sa zemljakom Aleksandrom Šlemenkom sa nevericom je propratio meč, hvatao se za glavu... Nije mogao da veruje šta je snašlo njegovog zemljaka. Težak nokaut, koleno u glavu, gubljenje svesti i predaja.

- Dragi prijatelji, borba Saše Šlemenka je završena! I završilo se vrlo neočekivano! Da li sam uznemiren? Da! Ali ovo je MMA i ponekad jedan udarac može napraviti razliku! Da li je to bio rani prekid? Neko će reći - da, neko - ne! U oba slučaja, neću da raspravljam! Saša zna kako da se vrati jači, pokazao nam je to više puta! Poraz nije kraj, to je novi početak! Radujem se povratku i drago mi je da je Saša dobro - rekao je Magomd Ismailov i dodao:

Magomed Ismailov
foto: Printskrin/Jutjub

- Čestitam Aleksandru Iliću na pobedi. Najgora stvar koja mu se može desiti je da me sretne u kavezu! Pošto ću ga pobediti i za sebe i za Sašu u isto vreme. Uskoro će biti veoma vruće, ćelavi predator je veoma gladan. RCC? Pripremite mi, molim vas, još mesa, progutaću bez žvakanja!

Magomed Ismailov (36) ruski je MMA borac sa impozantnim skorom od 17 pobeda, jednim nerešenim ishodom i tri poraza. Visok je svega 176 centimetara, ali je izuzetno brz u ringu i razornog udarca, odlično barata nogama, a dobar je i u borbi u parteru.

Aleksandar Ilić Džoker (32) srpski je MMA borac, bivši košarkaš Partizana, OKK Beograda i Radničkog. Javnost ga je dobro upoznala pre dve godine, kada je svoj šampionski pojas prodao kako bi oboleo devojčici Sofiji Markuljević. U MMA ima skor od 14 pobeda i pet poraza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track