OVAKO SE NE PREDSTAVLJA SRPSKI VATERPOLO, NA ČELU SA MNOM! Besni Savić GRMEO posle debakla: POMRAČENJE svega, neki nisu ni došli!
Foto: VSS/Aleksandra Krupanič

EVROPSKO PRVENSTVO

OVAKO SE NE PREDSTAVLJA SRPSKI VATERPOLO, NA ČELU SA MNOM! Besni Savić GRMEO posle debakla: POMRAČENJE svega, neki nisu ni došli!

Ostali sportovi -

Selektor Srbije Dejan Savić rekao je posle današnjeg ubedljivog poraza od Mađarske na Evropskom prvenstvu, da tako "ne sme da se predstavlja srpski vaterpolo".

- Ne trebaju pitanja. Ludo i nezaboravno, pomračenje svega, zbogom pameti - bilo je prvo što je Savić rekao novinarima posle utakmice, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Srbija je u derbiju drugog kola Grupe D Evropskog prvenstva ubedljivo poražena od Mađarske sa 7:16.

- Šta se dogodilo? Mađarski tim je imao savršenu taktiku, očekivali smo je i spremali smo se, ali nismo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost u igri bez centara. Neću o promašajima, to je glup alibi - rekao je Savić i dodao:

- Mađari su bili na izuzetnom nivou, ovako ne sme da se predstavlja srpski vaterpolo na čelu sa mnom, a mislim da trojica - četvorica igrača nisu ni došli u Split - zaključio je selektor.

Kapiten Sava Ranđelović naveo je da njegova ekipa mora što pre da zaboravi ovu utakmicu.

- Nismo bili svoji i neću da verujem da je ovo naše izdanje. Da se saberemo i krenemo dalje, ništa drugo nam ne preostaje. Ne sme da nas poremeti - rekao je Ranđelović.

Vaterpolisti Srbije će u poslednjem kolu grupne faze igrati protiv Slovenije.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track