UROŠ BRKIĆ NASTAVLJA ŠAMPIONSKI POHOD! Srpski automobilista drugi u Italiji, na stazi Avala čeka se da potvrdi FIA titulu!
Foto: Privatna Arhiva

Centralnoevropski šampionat na brdskim trkama

UROŠ BRKIĆ NASTAVLJA ŠAMPIONSKI POHOD! Srpski automobilista drugi u Italiji, na stazi Avala čeka se da potvrdi FIA titulu!

Ostali sportovi -

Srpski automobilista Uroš Brkić zabeležio je još jedan odličan rezultat, i to na trci u Italiji koja je održana u nedelju!

Na brdskoj auto-trci u Italiji, u mestu Cividale Castel del Monte, koja se bodovala za FIA Centralnoevropski šampionat na brdskim trkama Brkić je završio na odličnoj drugoj poziciji.

Uroš Brkić
foto: Privatna Arhiva

Brkić je danas bio jedini predstavnik iz Srbije, i to u kategoriji 1 grupe 1 sa svojim automobilom "VW polo", koji je kroz cilj prošao u drugom vremenu, iza Austrijanca Tausa Rajnholda. Uroš Brkić se takmiči za klub ASU Galax iz Beograda i ovim takmičenjem je uvećao svoju prednost na tabeli i sada vodi sa 12 bodova ispred austrijskog takmičara Karla Varnera.

Ostala je još jedna trka do kraja šampionata na beogradskoj Avali, koja će se održati 15 oktobra i nakon koje će se konačno znati da li zlato dolazi u Srbiju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track