RUS JE POBEDIO SRBINA, ILIĆ NIJE IZDRŽAO: Ismailov održao obećanje, dobio Džokera u boksu, na ruke! (VIDEO)
Foto: Pravda Boxing

dobar fajt

RUS JE POBEDIO SRBINA, ILIĆ NIJE IZDRŽAO: Ismailov održao obećanje, dobio Džokera u boksu, na ruke! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ruski borac u mešovitim borilačkim veštinama Magomed Ismailov pobedio je Srbina Aleksandra Ilića u boks meču.

Aleksandar Ilić
foto: Pravda Boxing

Svi se dobro sećamo uvertire pred ovaj okršaj. Psovki, vređanja i polivanja vodom na zvaničnom predstavljanju pred meč. Baš zbog toga, ruska javnost bila je uperena na event koji je održan u Moskvi pred velikim brojem gledalaca.

Glavni događaj bokserskog turnira Pravda održanog u Moskvi završen je pobedom ruskog borca jednoglasnom sudijskom odlukom. Borba je trajala šest rundi, nakon čega su sve sudije dodelile pobedu Magomedu Ismailovu.

Aleksandar Ilić, Magomed Ismailov
foto: Pravda Boxing

Tokom cele borbe Ismailov je imao inicijativu, pišu ruski mediji, ne dozvoljavajući Srbinu da ostvari svoju prednost u visini i rasponu ruku. Pitanje je samo kako bi meč bio završen, da je rađen po pravilima MMA. Ubeđeni smo u drugačiji ishod, te da bi se Aleksandar Ilić na kraju radovao.

Posle meča sa Aleksandrom Ilićem, Magomed Ismailov se obratio Aleksandru Šlemenku, kojeg je Srbin u avgustu nokautirao u MMA borbi.

- Pišem knjigu, mislim da će se svima dopasti. O meni je, mora da bude zanimljivo. Saša slušaj me, sada dolazim po tebe - poručio je Ismailov.

Aleksandar Ilić, bez obzira na poraz u ovoj egzibiciji, ima razloga da bude zadovoljan, jer je dobio izuzetan honorar od domaćina i organizatora ovog borilačkog spektakla.

Popularni Džoker postavio je video sa predstavljanja pred borbu i izjavu o svemu što mu se dogodilo u Moskvi.

- Veliko hvala organizatorima iz Pravda boksinga i gospodinu Hetagu Copanovu na ovom događaju. Hvala i Magomedu Ismailovu na velikoj lekciji boksa i što me je mentalno podstakao u ovoj borbi... Maga je veoma dobar momak i prava zvezda borilačkog sporta u Rusiji. Hvala svima koji su se potrudili u ovom događaju i pomogli našem timu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track